WELCOME TO THE JUNGLE

Dat planten een grote liefde van mij is, is voor vele niet meer onbekend. Door mijn hele huis staan planten in allerlei soorten en groottes. Je kunt ook geen woonblad meer openslaan waarin ook géén planten staan, of advies en informatie over verschillende planten wordtgegeven. Dus hoe blijf je uniek om toch een blog te schrijven over planten? Gewoon door je liefde te laten zien, zo blijft deze blog uniek!

Onlangs mocht ik namelijk weer een leuke samenwerking aangaan met je raad het al, een planten(web)winkel! Deze online plantenwinkel ‘hetbestevandekweker’ zorgt ervoor dat je nooit meer hoeft te slepen met planten en bloemen. Jij kiest je favoriete planten of bloemen uit, en deze worden direct vanuit de kweker bij jou thuis geleverd. Hoe ideaal is dat? 

Ik koos voor een plant die al enige tijd bovenaan mijn verlanglijstje stond. Dit is 1 van de grote planten die ik nog niet had! Een Strelizia, de witte paradijsvogelbloem. Deze prachtige plant heeft mooie grote groende bladeren en als je geluk hebt krijgen ze ook hele mooie bloemen. Maar mocht dit nu niet het geval zijn, de plant is ook zónder heel mooi. Ik koos voor de grootste afmeting zodat ik een echte eyecatcher zou krijgen in huis. Hij is 1 meter hoog en heeft een diameter van 27 centimeter. Hier had ik nog geen pot voor, maar ik scoorde bij de Karwei een rotan mand die goed combineert met het verdere interieur. Leg wel een schotel onder de pot, zo voorkom je dat de mand nat wordt en eventueel gaat schimmelen! Deze plant is niet moeilijk te onderhouden, wanneer de grond droog aanvoelt geef je water. Toch bang dat je vergeet water te geven? Zet dan een plantenirrigator bij in de potgrond. Vul deze steeds weer wanneer hij leeg is, zo krijgt je plant altijd water. Je geeft hem verder een lekker licht en zonnig plekje in huis en hij zal je niet teleurstellen. 

Ik heb de plant in de eetkamer neergezet. Hier staat hij voor de grote openslaande deuren, zodat hij voldoende licht krijgt. Ook heb ik de Strelizia even op de slaapkamer gezet. Hier staat hij stiekem ook echt prachtig. In combinatie met het wanddoek komt deze plant helemaal tot zijn recht. Weliswaar is de plant hier niet zo praktisch dus staat hij gewoon in de eetkamer. Maar even voor het beeld, zie foto!!

Ik bestelde ik een 3tal hangplanten (Rhipsalis), deze heb ik door het hele huis gezet. Onder andere in de hal, bij de andere groene planten. Tip: Zet meerdere planten bij elkaar in een pot met dezelfde kleur. Zo creëer je eenheid en krijg je een prachtige setting. 

Wil jij ook een mooie plant bestellen bij het beste van de kweker? Dat kan en mét korting! Gebruik de kortingscode MIRANDA-15 en krijg 15% korting op je bestelling!! Voor welke plant ga jij? Ga naar : hetbestevandekweker

Eetkamer

Slaapkamer
Plantenirrigator
Rechts : Rhipsalis
Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als INSPIRE

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

zeven + 7 =