INSPIRE | WOONFAVORIETEN

INSPIRE | WOONFAVORIETEN

Ik heb al wel vaker een lijst gemaakt met mijn favoriete woonitems. Maar er komen er steeds meer bij, en sommige worden weer iets minder favoriet. Tja dat gebeurd nu eenmaal als je fanatiek bent met je interieur omgooien! Naast dat ik mijn nieuwe woonfavorieten laat zien vertel ik je ook waarom ik ze heb gekocht.

Mijn laatste aankoop was de prachtige glazen lamp van House doctor. De tafellamp heeft een mooie vorm en een gouden detail. Dit sluit perfect aan in mijn verdere interieur. Ik zocht nog een extra lamp in de eetkamer, en dan specifiek voor op de schouw. In deze ruimte staat een staande lamp in de hoek, een hanglamp boven de tafel én een knijplamp bij het raam. Dit is helemaal prima maar er ontbrak nog 1 lichtpunt op de schouw. Naast dat dit een mooie plek is voor een lamp was dit ook best een donkere hoek. Dus daarom besloot ik om opzoek te gaan naar een nieuwe lamp. Tot vorige week toen ik in 1 van mijn favoriete woonwinkels kwam wist ik het! Ik had de glazen lamp van House doctor al wel vaker gezien maar toen nog geen plek! Na een goedkeuring van mijn vriend bestelde ik de lamp bij Sissy-boy. Zo handig als je hier werkt ;-)! Nu staat hij te stralen op de schouw!

Nog een andere lamp behoort nu ook tot 1 van mijn woonfavorieten. Het is de mini spot van Tjalle en Jasper. In de woonkamer heb ik een paar hoekjes die niet verlicht worden. Dat is de boekenkast en op de vensterbank. Omdat dit kleine lampje lekker flexibel is kan ik hem overal neerzetten. Zo kan ik op elk moment weer een andere hoek verlichtten. Het design en materiaal van de lamp vind ik prachtig. Een super aankoop als je. het mij vraagt!

De laatste favoriet die ik uitlicht is een klok. Niet zomaar een klok, een klok van Zuiver! Omdat mijn muur in de woonkamer een licht roze kleur heeft zocht ik naar een item wat daar een beetje bij aansloot. Ik zag deze lamp online en ik was verliefd, ik moest hem hebben! Wel was dit even een tricky item ten opzichte van mijn vriend. Een roze klok, tja niet heel mannelijk natuurlijk! Moet ook eerlijk zeggen dat hij hem niet mooi vind maar hij vind het wel prima .. (thanks;-)) De klok is van ceramiek en staat in de boekenkast. Ook heeft deze klok een gouden detail waar ik zo van houd!

Dit zijn voor nu weer mijn favoriete woonitems, wie weet wat ze over een paar weken weer zijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

18 − 9 =