INSPIRE | WINTER IN DE TUIN

inspire winter in de tuin

Bij de winter denk je niet snel aan dat je lekker buiten gaan zitten, of dat je nog überhaupt iets gaat doen in de tuin. Maar zeg nu zelf, echt koud is het ook nog niet!! Dus we gaan eens kijken hoe we onze tuin in deze maanden ook nog kunnen gebruiken. Zelf heb ik de luxe van een tuin en balkon! De tuin laat ik voor wat het is deze winter maar mijn balkon heb ik winterproof. Er hangen weer vrolijke vogelhuisjes met pindakaas, en netten met pinda’s. Maar wat kun je verder doen om in je tuin, of zitje onder een overkapping dat wintersfeertje te geven. Zorg dat je deze items gebruikt; dikke warme kleden, vogelhuisjes, schapenvachten, kaarsen/lantaarns, gebreide kussens, vuurkorf met houtblokken, en verlichting.

Maak een gezellig hoek doormiddel door de schapenvachten op de stoelen te leggen, dikke dekens op de bank/stoelen en boven het zitje lichtsnoeren te hangen. Zet overal lantaarns neer en als het kan een vuurkorf. ( niet iedereen kan achter het huis een vuurkorf aansteken ivm buren ). Zo heb je een heerlijk plekje om samen met je vrienden of familie een warme gluhwein te drinken of als je samen met je lover bent, kruip dan onder de warme dekens in de stoel en geniet samen van een warme chocolademelk.. klinkt toch heerlijk?!

Ook als je jouw tuin of balkon in dit fijne wintersfeertje brengt is het heel gezellig om rond de kerstdagen daar eerst een welkomstdrankje te doen .. en een weekje later bak je er gezellig de oliebollen, lekker haardje erbij en het is prima te doen!

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

drie × twee =