INSPIRE | MODETRENDS

inspire modetrends

Voor veel stylisten & fashionfreaks zijn zwart en wit de ultieme basiskleuren voor hun kleding. Dit geldt ook voor mij, ik draag vaak deze combi met soms een uitstapje naar blauw of grijs. Velen vinden het misschien saai als je geen kleur draagt, maar in veel modebladen en bekende fashionshows wordt er amper kleur gedragen. Zwart en wit zijn altijd goed, dit afgestyld met perfecte schoenen of mooie accessoires en je bent super trendy. Maar hoe draag je dit nu, ik laat je verschillende opties zien en deze lees je hieronder.

In het voorjaar | langzaam mogen we al gaan nadenken over wat we gaan dragen richting het voorjaar. In de winkels komen al de eerste lentecollecties binnen en worden we al met veel modetrends voor het nieuwe seizoen beïnvloed op oa de tv, woonbladen en in winkels. Vaak dragen we in het vooraar al de eerste rokken met misschien al wel blote benen. Neem aankomend voorjaar een midi rok, deze valt over de knie en word hoog in de taille gedragen. Heb je een zwarte rok, combineer dit met een wijde trui of sweater en draag een grove sneaker. Wil je een classy look? Ga dan voor een jurk en draag hier een colbert over, dit kun je combineren met een pump maar hier staat een sneaker ook erg trendy onder! Want ook aankomend seizoen gaan we de trend ‘sneakers’ alleen nog maar meer zien!

In de winter | het is tenslotte nu nog winter dus hoe draag je dan zwart en wit? Ga eens voor alleen maar zwart!! Saai? Zeker niet want door te combineren met verschillende materialen creëer je een speelse en trendy style. Neem als basis een mooie zwarte gebreide trui en draag dit op een zwarte jeans of een leather broekje. Combineer dit met een mooie zwarte jas of colbert en style het af met een zwart leren tas en schoenen. Denk bij de schoenen aan of je voor een lakschoen, suède schoen of een (glad) leren schoen gaat.

In de zomer | op een warme zomerdag draag je het liefst luchtige kleding, combineer nog steeds zwart en wit met elkaar. Hoe je dit luchtig kunt dragen? door een bralette te combineren onder een (witte) tanktop. Een tikkeltje sexy maar het blijft een classy look, ook door het zwart & wit. Draag dit op een witte wijde pantalon of een high waist shortje. Wil je toch liever een keer geen zwart, combineer dan een mooie wit overhemd met een wijde grijze pantalon. Deze combi oogt licht en luchtig en nog steeds stylisch!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

een × 2 =