INSPIRE | WE GAAN WEER NAAR BUITEN

INSPIRE | WE GAAN WEER NAAR BUITEN

Vandaag schijnt echt heerlijk het zonnetje en ik zou zelf eigenlijk de tuin in moeten gaan en als een gek gaan snoeien. Vele van jullie zullen dat misschien al wel gedaan hebben, het is toch altijd weer zo’n heerlijk moment dat je weet dat je daar binnenkort weer kunt gaan zitten. Het is ook leuk om eens te kijken of jouw tuinset van vorig jaar nog wel in een goede staat is, moet deze misschien wel vervangen worden of heeft het een likje verf nodig? Maar ook de tuin zelf, of je balkon.. leuke potten met nieuwe planten zijn misschien geen overbodige luxe. Ik laat je even wat ideeën zien zodat jij jouw plekje straks in de zon helemaal top hebt ingericht.

Laten we beginnen met het meubilair, heb jij een hele set of maar een aantal stoelen? Past dit nog bij hoe je nu leeft of de tuin, kijk hier even goed naar en maak de beslissing of er eventueel nog nieuwe spullen moeten worden aangeschaft. De trend van dit jaar is om binnen naar buiten te brengen, er zijn nu ook veel tuinbanken die bijna niet te onderscheiden zijn van een normale bank voor in huis bekleed deze ook met mooie kussens en plaids. De trend die we zien bij de stoelen zijn design en pastelkleuren. Zet eens een aantal stoelen in pasteltinten aan tafel, je zult zien dat het een en al zomer uitstraalt. Style een mooie designerstoel met een paar kussens voor een heerlijk zitplekje..

desiretoinspire.com
heju.com

De trend ‘planten’ zien we ook voor buitenshuis terug. Mooie grote en bijzondere planten en potten zijn helemaal hot. Combineer verschillende potten en planten met elkaar en centreer deze op 1 plek. Zet bijvoorbeeld een meubel buiten en zet hier de planten op en voor, zo creëer je een echte eye-catcher voor in de tuin of op het balkon. Op het gebied van planten kun je voor vrolijke bloeiers gaan in verschillende kleuren maar als je echt dat urban gevoel wilt creëren dan moet je gaan voor (veel) groene planten.

Niets is straks fijne rom je tuin in te lopen en je helemaal op je gemak te voelen, dit gevoel creëer je onder andere door dat je het binnen met het buiten combineert. Je huis en tuin moeten als 1 aanvoelen, dit doe je door mooie meubelen te kiezen die perfect bij je huidige meubilair aansluit en qua styling blijf je ook in dezelfde stijl. Als je dit goed uitvoert zul je dat echte thuis gevoel krijgen!! Laat die zomer maar komen ..

thedesignchaser.com
insideout.com.au

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

twintig + 18 =