INSPIRE | WAAN JE IN DE LENTE

INSPIRE | WAAN JE IN DE LENTE

We verkeren nog middenin de winter maar ooh wat verlang ik naar het voorjaar. Door het zonnetje die ondanks de kou wel aanwezig is, kan ik het niet laten om alvast wat lente-proof spulletjes voor mijn huis te shoppen. Hoewel ons huis voornamelijk bestaat uit wit, lichtgrijs en houtaccenten, betrap ik mezelf erop dat er in het voorjaar opeens wat pasteltinten zijn bijgekomen in ons basic kleurpalet. Met een paar simpele stappen waan je je in huis alvast in de lente

                                                                                                  bron: @huisje_van_4

Is een (pastel)kleur nu helemaal niks voor jou? Maak dan een leuke voorjaarsquote in een letterbox of van een letterbanner. Heb je een krijtbord of muur? Leef je daar dan op uit. Ook bloemen zijn leuk om hier op te tekenen.

Voor degene die niet bang zijn voor een aanwezige kleur is een ruimte, een muur of je  favoriete meubelstuk zo geschilderd. Pasteltinten en geeltinten zijn erg populair in het voorjaar. Dit doet ons denken aan bloemen en de zon en laten we dit nu net zo gemist hebben.

.

bron: @okermint

Vind je dit net iets teveel van het goede of heb je misschien niet zoveel tijd maar wel zin in een lente-proof huis? Ook met kleine(re) gebaren in een voorjaarskleur kun je al een hele andere look in een ruimte creëren. De kussenhoezen op je bank, je plaid, kaarsen in een andere dan je gebruikelijke kleur bereiken al een ander effect met deze kleine aanpassing. Of denk bijvoorbeeld eens aan een nieuw dekbedovertrek in een frisse tint of print of een andere poster in je favoriete lijst. Je huis zal weer als nieuw voelen met deze vrolijke aanwinsten.

bron: @okermint

Het kleinste gebaar met het grootste voorjaars-gevoel blijft voor mij toch echt een bos vol verschillende bloemen en kleuren. Een gezellig veldboeket op tafel, of juist in verschillende vaasjes gegroepeerd of door het hele huis verspreid. Hoe vrolijk is dat?

Van mij mag de lente al snel beginnen, maar tot die tijd waan ik me in m’n eigen huis alvast in het voorjaar.

Liefs, Kim

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

twintig − 6 =