INSPIRE | VADERDAGKADO TIPS

INSPIRE | VADERDAGKADO TIPS

Aanstaande zondag vieren we vaderdag. De dag dat we onze (schoon)vader en of onze vader van onze kinderen in het zonnetje willen zetten. Naast het uitgebreide ontbijtje op bed en met liefde gemaakte knutselwerkjes van de kinderen, kan ik het niet laten om ook een kleinigheidje te kopen.  En wat is er nu leuker  dan een  kado wat stiekem ook nog eens knap in je interieur staat? Precies! Ik ben voor vaderdag op pad geweest en zet de leukste items voor je op een rijtje.

Met kleinigheidje bedoel ik vooral ook een klein prijsje. Want leuke kado’s hoeven niet altijd heel duur te zijn. Bij moodkids.nl kwamen ze dit jaar met een wel heel leuk idee. Na het succes van de moederdagposters zijn er nu ook 2 stoere vaderdagposters gemaakt. En het allerleukste is ook nog dat ze gratis te downloaden zijn. Er zijn 2 varianten en ze zijn beide in A4 formaat. Voor het mooiste effect  laat je ze op een wat dikker papier afdrukken.

moodkids.nl

Is de papa in kwestie een koffieliefhebber? Dan zijn de lettermokken in jullie keuken  een tof idee. Kies zijn voorletter of de voorletters van de kinderen en laat ze ze zelf geven. Deze mokken zijn zo knap dat ze gezien mogen worden. Zet ze op een plankje of plaats ze naast jullie koffieapparaat.

Mimi-momo.nl

Naast een mooi kopje om uit te drinken, is een koffiesiroop met een smaakje wellicht een idee. Ze zijn er in verschillende smaken waaronder caramel en vanille. En deze van het merk Nicolas Vahe mogen ook nog eens pronken in je keuken. Super stoer toch voor naast je koffieapparaat?

huisspinnen.nl

Last but not least.. waar je voor Moederdag het eerst aan een bos bloemen denkt, vind je dit voor je (schoon)vader vaak een minder leuk idee. Maar wat dacht je van een mooie plant?  Planten zijn niet meer weg te denken in ons interieur en is een hartstikke leuk kado om te krijgen. Kies een stoere plant uit. Zoals een monstera in een grote pot, een bananenplant en zebraplant zijn ook favoriet onder de mannen. Zet m in een mooie pot of mand om het af te maken. En wil je jezelf of je (schoon)moeder ook een kadootje geven? Kies dan voor de ananasplant; deze zou helpen tegen het snurken 😉

Veel shop plezier en een fijne vaderdag!

Liefs, Kim

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

13 − 3 =