INSPIRE | TIJD VOOR EEN FEESTJE!

INSPIRE | TIJD VOOR EEN FEESTJE!

Soms moet je gewoon wat vieren .. en dat doe ik vandaag! Waarom? Omdat mijn blog Tintje Lichter al zo’n 2 jaar bestaat, dit klinkt al best een tijd maar ja in het begin was het allemaal nog wat primitiever. Ik ben klein begonnen met een simpele blog en nu heb ik een website waar ik best trots op ben. Ook mijn bereik is in de jaren flink uitgebreid, nu ik inmiddels ook side-kick bloggers heb voelt het zoals ik het wil hebben .. super gaaf! Dus tijd voor een feestje, en voor diegene die mij een beetje volgt op Instagram weet dat ik een groot fan van planten ben. (lees 44 planten in huis).

Daarom heb ik met alle liefde een plant uitgezocht en 1 van jullie maakt er kans op. Wat moet je hiervoor doen? Heel simpel.. Je volgt @tintjelichter op Instagram en repost de foto van de Give-away en je gebruikt de #tintjelichterviertfeest.

Volgende week dinsdag zal ik de winnaar bekend maken!

image

Ben je benieuwd hoe deze groene beauty heet?

Olifantsoor ofwel de Alocasia Portadora, deze plant met prachtige groene gekartelde bladeren past in elk interieur. Hij staat hip en fris! Wat je verder moet weten over de verzorging is het volgende :

De grond van deze kamerplant dient altijd licht vochtig te zijn, zonder dat de plant met zijn wortels in het water staat. Het is daarom verstandig regelmatig kleine hoeveelheden water te geven. Af en toe de bladeren sproeien vind deze plant ook fijn ..  verder houden de bladeren van het licht en gaan hier (net als veel planten) naartoe groeien. Draai hem maandelijks een kwartslag.

Naast deze verzorgingstips heb je er geen omkijken naar.. ofja eigenlijk wel want hij is prachtig!! Wie wil deze plant nou niet hebben??

Succes allemaal!!

 image

image

image

image

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

twee × vier =