INSPIRE | THUIS BIJ EEN HOMEFREAK

INSPIRE | THUIS BIJ EEN HOMEFREAK

De vorige binnenkijker die ik schreef, werd zo enorm positief ontvangen dat het kriebelde om weer een binnenkijker te schrijven! Deze keer gaan we op bezoek bij Kimberley thuis. Zij is de persoon achter het Instagram-account @homefreak.nl. Heel stiekem is Kimberley één van mijn favoriete Instagrammers, dus hoe leuk is het dat we bij haar binnen mogen kijken! Heb ik jullie al nieuwsgierig gemaakt? Gluur je mee naar binnen bij Kimberley?

Wie ben je en waar woon je?

Mijn naam is Kimberley Kuiper-Nelis en ik ben 28 jaar. Ik heb een enorme passie voor interieurstyling. Mijn passie begint inmiddels flink te lijken op een verslaving, hihi. Ik woon sinds 2011 samen met mijn schoolliefde (en inmiddels man) Jim in een nieuwbouwhuis in Waalwijk, Noord-Brabant. We hebben 2 kindjes: Jake van 4 jaar en Jackie van 2 jaar.

hOE Ziet jouw woning eruit?

Onze woning is niet enorm groot, maar we hebben wel een woonkamer van 6 meter breed bij 12,5 meter lang. Het is een typische nieuwbouwwoning midden in een rijtje. We hebben geen vaste zolder maar een vliering. Ik probeer dus mijn hobby niet te veel uit de hand te laten lopen, want meer ruimte dan de vliering heb ik niet om mijn woonaccessoires.op te bergen.

 

Waarom woon je hier?

Het huis zelf is nog niet eens zo bijzonder. Liever had ik een oude woonboerderij… Maar je kunt er zelf altijd een thuis van maken! We zijn in Waalwijk gaan wonen omdat ik niet graag in Jim zijn geboortedorp Vlijmen wilde wonen en Jim liever niet in mijn geboortedorp Drunen. Dan maar een compromis richting de stad/dorp ernaast. Ik zou er niet zomaar meer weg willen of ik moet gaan emigreren, want dat lijkt me ook cool!

Hoe zou jij jouw woonstijl omschrijven?

Dat vind ik altijd een lastige vraag. Ik vind het industrieel met ook wat urban jungle hoekjes. Kleur probeer ik zoveel mogelijk te vermijden, dus als je de planten en het hout weglaat, is het ook wel weer een tikkeltje monochroom. Kortom: een hele hoop stijlen bij elkaar die samen tot ons interieur vormen.

Wat is jouw favoriete plek?

Mijn favoriete plekje in huis is toch wel de slaapkamer. Ik vind het zo’n knus geheel met de hemelconstructie en de bedtafel, die Jim zelf heeft gemaakt. Ook zit, nou ja of lig, ik graag op onze bank van Bodilson (model Chili). Deze ligt echt zo lekker! Ik ben sowieso wel een echte huismus, dus vele avondjes breng ik hierop door.

Wat staat er op jouw woonwensenlijst?

Een aantal grote woonwensen die ik nog heb zijn een nieuwe trap, nieuwe gordijnen en een gietvloer. Ik denk dat ik mijn hele leven nog woonwensen blijf houden. Met al die leuke binnenkijkers op mijn blog en Instagram, waar je dagelijks bij heel veel mensen binnenkijkt, zie ik altijd weer leuke nieuwe ideeën.

Waar ga je graag woonwinkelen?

Ik shop echt overal en nergens. Basiclabel en By-Boo vind ik echt hele toffe producten hebben. Loods5 is ook een favoriet. Daar moet ik meestal wel heen als mijn portemonnee nog dik is, haha. Daarnaast probeer ik ook veel bij kringloopwinkels te scoren. Deze producten zijn toch een stuk unieker. Al moet ik wel zeggen dat bijna alles meteen een laagje zwarte verf krijgt 😉

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

twee × een =