INSPIRE | ONDER HET SPREI

INSPIRE | ONDER HET SPREI

Een sprei zorgt niet alleen voor een luxe uitstraling in de slaapkamer, maar geeft ook letterlijk een extra laagje warmte in bed op de koude winterdagen. Hoe leuk is het dat je met een sprei elk seizoen kunt zorgen voor een andere sfeer in de slaapkamer? En dat alleen maar door te kiezen voor een sprei van een andere stof of met een nieuw motiefje! Niet zo blij met de ombouw van het bed? Ook dan is het gebruiken van een sprei een slimme truc om het bed te laten verdwijnen. Hieronder heb ik voor jou een aantal mooie inspiratiebeelden verzameld.

winter

Echte winterse sferen creëer je met veel wit en grijs in huis. Kies voor een gewatteerde sprei om het ’s nachts lekker warm te hebben in jouw bed.

Bron: vanhoutslinnenhuukske.nl
Bron: ikea.com
lente

Breng met pastelkleuren de lente door in de slaapkamer. De nachten kunnen nog koud zijn in de lente, dus een sprei komt nog goed van pas!

Bron: orvis.com
zomer

In de zomer is een katoenen sprei heerlijk licht en koel. Je kunt het bed centraal stellen in de slaapkamer en kiezen voor een sprei met een vrolijk design. Wil je van het bed liever niet zo’n eyecatcher maken, dan is het slim om een kleur sprei te kiezen dat past bij de slaapkamer.

Bron: wayfair.com
Bron: macys.com
herfst

Zo zie je maar dat je niet pas in de herfst de sprei van zolder hoeft te halen. Het leuke is dat je wel kunt kiezen voor een ander sprei, want in de herfst gaan we toch weer meer verlangen naar zachte breisels. En zo’n sprei misstaat zeker niet in de slaapkamer!

Bron: blog.oatesandco.com
Bron: theperfectyou.nl

Heb jij liever een sprei vanwege de uitstraling die het de slaapkamer geeft of toch alleen om praktische redenen? Wat is jouw favoriet uit deze inspiratiebeelden? Laat het weten in een reactie onder deze blog!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

negentien − achttien =