INSPIRE | NIEUWE COLLECTIE ZUIVER & DUTCHBONE

lamp

INSPIRE | NIEUWE COLLECTIE ZUIVER & DUTCHBONE

Precies een week geleden mochten Iris en ik een kijkje nemen bij de presentatie van de nieuwe collectie van interieurmerken Zuiver en Dutchbone. Samen met enkele andere bloggers/Instagrammers werden we ontvangen in de showroom in Zaandam, waar we ons hebben verlekkerd aan al het moois dat deze merken te bieden hebben. Van Zuiver heb ik een aantal mooie items in huis, maar Dutchbone kende ik nog niet zo goed. Het verschil tussen deze twee is dan ook duidelijk te zien. Maar na deze dag ben ik op beide een beetje verliefder geworden. Na de trendlezing mochten wij lekker rondneuzen en foto’s maken. Tijd om jullie wat van mijn favorieten te laten zien.

DUTCHBONE

Waar Zuiver meer gericht is op design, is Dutchbone gefocust op werelds. Authenticiteit en een verhaal achter de items zijn belangrijk. De trend waarop de nieuwe collectie is gebaseerd, heet “Inherited Elegance’. Old meets new is hierbij de gouden combi. Persoonlijke schatten combineren met trendy meubels en accessoires. Ook laat deze trend zien dat kleur weer helemaal terug is. En niet het subtiele gedoe, maar echte diepe, donkere kleuren. Je moet het durven, maar juist deze kleuren kunnen ook heel veel rust geven in huis.

Dutchbone lamp

Wat is ‘ie gaaf he, deze rotan lamp! Wanneer het donker is, geeft deze lamp vast een heel gaaf effect op plafond en muur. Daarnaast denk ik ook dat het veel warmte geeft aan je huis. En zie je het doorkijkje naar achteren? Daar stonden en aantal ‘preview’ items, die nog niet verkrijgbaar zijn, maar de komende maanden in de verkoop zullen gaan. De okergele bank is een echte eye-catcher!

Etnische print

Door deze foto wil ik nu ook zo’n stoer canvas aan de muur. En dan het liefst ook lekker groot! Echt prachtig. Rechts onderin zie je een nieuwe spiegel van Dutchbone, geïnspireerd door de ‘happy color’ trend, waarbij alles lekker gek mag. Dit zie je terug in de pootjes, lekker anders dan anders. En toch, door de kleur is ‘ie goed te combineren.

Donkere wand

Deze hoek was mijn favoriet van alle stijlstudio’s in de showroom. Zoveel warmte en karakter. De donkere kleur vind ik prachtig en deed me denken aan de donkere muur op onze eigen slaapkamer, waar ik nog steeds ontzettend blij mee ben. En de lampen zijn zeker een dingetje dat ik ga onthouden. Lijkt me prachtig om erbij te hangen!

Kast

Deze stellingkast/-bureau laat zien dat het stoere gebruik van hout en metaal heel goed samen kan gaan met zachte velvet stofjes. Het okergeel staat er dan ook super bij!

 

ZUIVER

Met ‘A dash of lush’ steekt zuiver de 1920’s in een nieuw jasje. Velvet is een blijvertje, samen met de kleuren groen en roze. Maar wat mij verraste, is dat donker eiken zijn comeback maakt. Ook bij Dutchbone kwam dit veel terug. En oranje is een kleur die we zeker niet mogen vergeten. Deze kleur  zie je al bij de terra cotta potten in iedere winkel. Het heeft wel iets vertrouwds. En dat deze trend heel goed samengaat met strak design, showen de verschillende stijlstudio’s.

Tegel tafels

Het rechthoekige tafeltje staat zeker op m’n verlanglijst. Wat een stoer ding! Ook in wit en groen verkrijgbaar en door het smalle frame blijft het een stijlvol geheel. Oh, en heb je het kleed gezien? Love.

Klokken Zuiver

Deze klok komt je misschien bekend voor. Na de kleinere variant is deze er nu ook in twee stoere staande modellen. Helaas zou ik niet genoeg ruimte hebben voor deze klokken, maar in een grotere ruimte staan ze vast heel tof.

Pegboards

Helaas een wat mindere foto’s, maar ik wilde je toch deze pegboards even laten zien. Ze zijn van metaal, waardoor je er ook nog kaartjes of knipsels met een magneetje op kan hangen. Een leuk detail vind ik dat de gaatjes de vorm hebben van een pacman.

Lichtgevende vaas

Op deze manier kan je nog langer genieten van een mooie bos bloemen, zelfs in het donker. Deze vazen geven namelijk licht! Ja, ja, dat verlanglijstje van mij blijft groeien. Ook het hexagon tafeltje is sinds kort verkrijgbaar.

Preview lampen

Tot slot nog even een foto van deze lampen die eraan komen. Ook deze geven denk ik een prachtig patroon op de muur en ondanks dat je erin kan kijken, zijn ze toch niet te fel aan je ogen. Super toffe vorm!

Je kan je vast wel voorstellen dat Iris en ik ons goed vermaakt hebben die middag. Het was de eerste keer dat ik een kijkje mocht nemen achter de schermen van een interieurmerk en dan ook gelijk één van mijn favorieten. We hebben heerlijk geluncht en het team van beide merken heeft ons een hoop verteld. Met een prachtig Cupid Gold bijzettafeltje en tropische takken ging ik uiteindelijk weer naar huis. Om het over de veranderdrang maar even niet te hebben haha! Welke items zijn jouw favoriet?

Liefs Angélica

#zuiver #dutchbone #futureliving #dutchbonexreturntosender

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

twintig + vier =