INSPIRE | MUURSTICKERS

Sticker zwart + logo - kopieSticker zwart + logoSticker mintgroen + logo - kopieINSPIRE | MUURSTICKERS

Een kamer veranderen is natuurlijk hartstikke leuk! Maar om nu bij iedere schuifsessie de verfkwast tevoorschijn te halen is weer een beetje teveel van het goede. Een mooie uitkomst zijn muurstickers.

Bij de producten van Leukvooreenfeest.nl, die ik laatst voor mijn lens had, zaten ook muurstickers. Aangezien ik er totaal geen ervaring mee had, was dit het uitgewezen moment om eens aan het plakken te gaan. En waar kan dat nu beter op de muren van de kamers van onze meiden?

Als eerst ging ik aan de slag op de kamer van Eva, onze jongste. Zij heeft daar een tipi staan, haar leeshoekje. Gezellig met een paar grote kussens en een lampjesslinger (HEMA). Samen met de te gekke Batbunny poster van Studio Inktvis vormde het een gezellig hoekje in haar kamer en de goudkleurige muurstickers maakten het geheel af.

Sticker goud 3 + logo - kopie

Een anders stuk muur in Eva’s kamer mocht er ook aan geloven. Hier hangt een oude schoolkaart met schrijfletters. Heel toevallig zaten er ook muurstickers bij in nagenoeg dezelfde mintgroene kleur als die van de kaart, dus deze driehoekjes kregen hier een plek.

Sticker mintgroen 2 + logo

Met de andere muurstickers ben ik naar de kamer van onze oudste, Noor, gegaan.

Haar bed en kussens leenden zich perfect voor de grijze druppelvormige muurstickers. Grappig dat het patroon terug kwam in een van de kussenhoesjes (H&M).

Weet je wat het fijne van de muurstickers is, je haalt ze er zo af wanneer je hem scheef plakt, of op een andere plek wilt plakken. Het is dus geen heel precies werkje en kan in principe zo klaar zijn.

Sticker grijs + logo - kopie

Bij haar roze ladekast vond ik het leuk om met roze plusjes (of kruisjes, net hoe je ze plakt :)) te werken. Gezellig zo met het kattenbeeldje beeldje erbij. Iets oud en nieuws bij elkaar maakt samen een leuk plekje in de kamer.

Sticker roze + logo - kopie

Naast het feit dat je ze eenvoudig aanbrengt zonder dat je meteen met waterpas en meetlinten aan de slag moet, laten de muurstickers ook geen restjes achter. Dus geen gepluk en geboen na afloop. Dat maakt het echt leuk om de muren onder handen te nemen.

En aan het eind van het verhaal, twee hele blije dames, want mama had hun kamers ‘veranderd’ haha… Hoe simpel kan je het hebben 🙂 Een paar leuke muurstickers en je hebt een groots effect.

Fijne dag!

x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

19 − 17 =