Inspire | Musthaves voor 5 december

 


Inspire | Musthaves voor 5 december

Sinterklaas staat alweer voor de deur, dus papa’s en mama’s mogen weer gaan shoppen. Altijd leuk natuurlijk! Maar voor wie nog geen idee heeft wat te kopen, zet ik in deze blog ter inspiratie mijn mooiste vondsten van dit jaar op een rijtje.

FLEXA – Naast verf is Flexa ook een super leuk kinder meubel merk. Flexa play bied mooie kinderkamers in nog mooiere kleuren. Maar wist je dat er ook veel in houten speelgoed te verkrijgen is in diezelfde geliefde tinten? Zoals dit keukentje met bijbehorende keukenspullen. Maar ook een stoere werkbank en een kassa met allerlei leuk speelgoed voor erin ontworp Flexa voor onze mini’s. Ook leuk voor ons want deze staan ook nog eens ontzettend knap in ons interieur.

Flexa

FABELAB – Dit Deense merk staat vooral bekend om zijn strakke design. Zachte stoffen in fijne kleuren geven een kinderkamer of speelhoek een warm en aaibaar uiterlijk. Naast doeken en knuffels zijn ook de tassen, etuis en opbergmandjes een groot succes hier in huis. Het staat niet alleen mooi aan je kapstok, door de knappe opbergers slingert er ook weer minder speelgoed rond. Ik zeg hebben!

Fabelab

KIDSDEPOT – wederom staat dit merk op mijn verlanglijstje. Simpelweg omdat ik vrijwel alles van dit merk mooi vind. Stoer met net een zacht randje wat het lieflijk maakt op de kinderkamer. Dit jaar kwam het merk ook met mooie rieten manden en rotan spiegels (niet alleen leuk voor onze kleintjes ;)) Ook kwam er weer een nieuwe collectie aan met de geliefde dierenkoppen. En wat zijn ze weer leuk. Van unicorn tot luipaard. Ik kan niet kiezen..

Kidsdepot

Nu loop je na 5 december waarschijnlijk tegen hetzelfde probleem als ik aan; waar ga ik al het nieuwe speelgoed laten? Een goede opruimbeurt voor deze feestdag is de beste tip die ik kan geven. Sorteer al het speelgoed. Welke zijn echt favoriet en ga je dus houden? Zit er misschien iets tussen wat al een tijd kapot is en weg gegooid kan worden. Misschien ligt er speelgoed waar niet meer mee gespeeld word, maar wat nog in prima staat is. Wie weet kun je er iemand in je omgeving blij mee maken. Of doneer het. Er zijn zoveel kinderen gelukkig te maken met speelgoed wat bij ons onderin de mand ligt. Hoe mooi is dat!

Alvast een fijne sinterklaas en net zoveel shop plezier!

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als DO

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

10 − 1 =