INSPIRE | MULTI INZETBAAR, DE PAPERBAG


INSPIRE | MULTI INZETBAAR, DE PAPERBAG

De paperbag. Wie kent hem niet?

Ik moet eerlijk zeggen dat hij tot voor kort zijn weg naar ons huis niet gevonden had. Tot ik een mooie plaid thuisbezorgd kreeg. En die zat in een paperbag. Voorzichtig de stickers eraf gehaald en we hadden een mooie opberger erbij. En het staat ook nog eens leuk, zo’n paperbag.

Hier heb ik er een aantal plaids en vachtjes in gedaan. Mooi voor nu, een lekkere warme plaid binnen handbereik. En handig voor als de koudere dagen weer achter ons liggen en de plaids, vachtjes en dekens weer naar zolder mogen. Alles in de paperbag en opgeruimd staat netjes.

Papieren zak 6 + logo

Bij een overdosis aan kussens (bestaat dat überhaupt wel? Je hebt immers nooit teveel kussen toch ;)) is de paperbag ook een uitkomst.

Papieren zak 5 + logo

De meiden hebben inmiddels ook een leuke paperbag om wat van hun speelgoed, of zoals in dit geval, de knuffels in op te bergen.

Papieren zak 4 + logo

Heel toevallig kreeg ik  van Leukvooreenfeest.nl kreeg ik een paperbag om mee aan de slag te gaan voor productfotografie.

Niet alleen als opberger is de paperbag handig. Hij is ook een te gekke ‘pot’ voor je planten. Uiteraard wel de wat grotere planten, want een schattig cactusje verzuipt erin. Al zullen daar vast wel andere kleinere paperbags voor zijn. En wel even opletten met water geven, haal desnoods de plant er even uit, zet hem op een bord/ schoteltje en wanneer de dorst is gelest kan hij weer in de paperbag terug.

De mooie blauwvaren heeft er eerst een poos in gestaan.

Papieren zak blauwvaren + logo

Daarna volgde de kamerden, hij heeft een plaatsje gekregen in de paperbag op onze slaapkamer. Hij moest even wijken voor de kerstboom. Ik denk dat ik hem voorlopig daar laat staan, staat wel gezellig zo 🙂

Papieren zak kamerden + logo

Het oprollen is wel een beetje lastig. Althans, ik kreeg het in het begin niet zo 1-2-3 voor elkaar. Ik was vooral bang dat ik de paperbag zou scheuren. Maar als je eenmaal de slag te pakken hebt, kan je de paperbag op elke gewenste hoogte oprollen. Het ligt eraan voor welke doeleinden je gebruikt. Voor opbergen is het natuurlijk wel fijn als hij zo lang mogelijk is en voor planten wat lager.

Fijne dag.

x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

14 − acht =