INSPIRE | MAAK KENNIS MET HEPPIEJOE, ALLES VOOR DE BABY

Nou ja bijna alles voor de baby! HEPPIEJOE is een bedrijf dat handgemaakte babyartikelen verkoopt. Hierbij kun je denken aan babynestjes, boxkleden, dekens, voetenzakken en aankleedkussenhoezen. En dit laatste is wat ik heb aangeschaft bij HEPPIEJOE. En omdat ik zo enthousiast werd van dit leuke bedrijfje die ik tegenkwam via Instagram deed ik een interview met de eigenaresse!

Marrit is het gezicht achter HEPPIEJOE. Ze is 32 jaar en woont samen met haar vriend en 2 zoontjes Bo (4) & Lev (1) in het mooie Leeuwarden.

3 jaar geleden is Marrit samen met Christina als ‘grapje’ begonnen. “Wij zijn beide heel creatief aangelegd en wouden hier wel iets mee gaan doen. Dus zogezegd, zo gedaan! Samen met Christina bedachten wij dit concept en nooit gedacht dat 3 jaar later het zo’n groot succes zou worden, fantastisch! Christina is jammergenoeg gestopt ivm privé omstandigheden, maar inmiddels heb ik versterking van een aantal coupeuses gekregen. Alleen is het niet meer te behappen zoveel aanvragen wekelijks binnen komen. “

Het concept is helder; Unieke handgemaakte babyproducten maken, en de klant de vrije hand geven naar zijn/haar smaak en stijl. “Hoe leuk is het als klant om je eigen ontwerp in huis te hebben, een uniek product speciaal met liefde voor jou gemaakt. Geen fabriekswerk, maar maatwerk!”

Wat de doelgroep van Marrit is is natuurlijk de mom to be! Maar ook niet te vergeten de meezwangerende man, deze heeft natuurlijk ook een mening … Maar zegt Marrit, “de kersverse mama’s, vriendinnen, familieleden weten ons ook te vinden. Daarnaast worden er veel producten besteld voor babyshowers en als kraamcadeau. Heel gevarieerd eigenlijk!”

Marrit werkt momenteel ook nog 1,5 dag in de drogist. Dit doet ze ook nog met veel plezier maar hoopt in de toekomst hiermee te kunnen stoppen. Dit zodat ze zich volledig kan richten op haar droom; HEPPIEJOE! “Het is best pittig (soms nachtwerk) om een gecombineerde baan te hebben en daarnaast ook genoeg tijd vrij te maken voor mijn gezin. De stap is nu net iets te groot om volledig financieel afhankelijk van heppiejoe te zijn, maar ik hoop in de toekomst deze stap wel te kunnen nemen.”

Heb je dromen? “Ik heb veel dromen, maar durf ze niet altijd hardop uit te spreken. Want zijn ze waar te maken? I hope so! De droom is natuurlijk heppiejoe te laten groeien en Nederland, maar ook zeker Europa of de hele wereld kennis te laten maken met heppiejoe, grote dromen dus. Gaat dit lukken? Zolang je er maar in geloofd! Voor nu zijn mijn dromen eigenlijk wel om heppiejoe nog een groter succes te maken, ooit een keer op de negenmaandenbeurs, we are pregnant beurs en in de wolken festival te staan. Alleen zonder voorraad gaat dit wat moeilijk, haha! Dus misschien toch nog op zoek naar meer coupeuses? En de grootste droom, mijn babyproducten te zien liggen in de winkels. Een heel lijstje dus!” Geeft niets Marrit, dromen moet je hebben!

Ik vroeg haar favoriete product van dit moment. Dat is toch wel het babynestje. Dit is echt een musthave en super handig in gebruik. Zo heeft ze voor haar zoontje Lev er ook veel gebruik van gemaakt. “Vooral als we op stap gingen en meneer moest slapen. 1,2,3 en ready to sleep! Makkelijker kan niet!”

Ook is ze erg enthousiast over de boxzakken. Dit zijn grote zakken waar je al het (puin) speelgoed in kwijt kunt, ideaal dus! En wanneer de box eruit gaat kun je de tas gebruiken om aan de ledikant te maken, stoel of gewoon om op de grond te zetten. Een ideale opberger dus.

Marrit heeft nog geen website. de reden? “Een bewuste keuze. De kracht van social media is zo groot, eigenlijk is een website (nog) niet nodig. In de toekomst zal deze er vast wel komen, daar ontkom ik niet aan. Maar voorlopig zijn wij te vinden op instagram: HEPPIEJOE & Facebook: HEPPIEJOE, via de mail: heppiejoe@hotmail.com en binnenkort ook via de whatsapp! ” Genoeg kanalen om iets moois én unieks te vinden bij Marrit!

Mijn hoes voor het verschoonkussen is zo’n uniek item bij mij thuis! En wees eerlijk, is het geen plaatje? Wil jij nu ook zo’n mooi aankleedkussenhoes (naar keuze)? Volg ons dan via Instagram. Tag 2 vriendinnen die ook wel zo’n hoes willen/kunnen gebruiken en we maken op woensdag 18 september de winnaar bekend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

twaalf + zeven =