INSPIRE | MAAK KENNIS MET CLAUDIA

Claudia, onze kersverse blogger die zich vanaf vandaag ook toevoegt aan het team van Tintje Lichter. om haar al wat beter te leren kennen schreef ze een stukje … lees je mee?

Hi,

Een huis van meer dan 100 jaar oud met een moderne aanbouw aan de achterkant en een nieuwe leefkeuken aan de voorkant en nog 101 woonwensen to go…. genoeg om over te schrijven dus. Zeker als je daar ook nog eens mijn liefde voor styling, uitstapjes maken en ons (samengesteld) gezin bij optelt. Laat ik beginnen met mezelf voor te stellen: ik ben Claudia en samen met mijn partner Siem en onze kinderen van 14, 12 en 9 woon ik in een dorpje aan de Maas in Limburg.

Met het samenwonen zes jaar geleden kwam ook het samenvoegen van meubels en daarbij probeerden we rekening te houden met de sfeer van ons huis dat met zijn aparte hoekjes totaal niet doorsnee is. We deden ook veel dingen weg en gingen op zoek naar nieuwe en zo is onze interieurmix van natuurlijke materialen zoals hout, wol en katoen en zowel landelijke als stoere, meer industriële items tot stand gekomen. En waar wordt geleefd ontstaan telkens nieuwe wensen; de kinderkamers worden tienerkamers, er komen steeds meer planten bij en het begin van een nieuw seizoen vind ik sowieso al een goede reden om iets te veranderen, al zijn het maar de kussenhoesjes. Ter inspiratie surf ik graag op internet, maar ik vind het ook heerlijk om bij anderen binnen te kijken. En natuurlijk zijn naast winkels ook restaurants en vintagemarkten favoriet.

Aangezien ik graag fotografeer,  maar die interieurplaatjes niet allemaal in het fotoalbum van de kinderen kan plakken, vind ik het super om ze te kunnen delen via Instagram. En dit levert ook nog eens hele leuke reacties en contacten op! De verhalen bij mijn foto’s worden steeds langer, een goed moment dus om mijn vleugels wat meer uit te slaan en te gaan bloggen voor zo’n mooi platform als Tintje Lichter.

Meer weten over mijn interieur en mijn leven? Kijk mee via @claudiaas_life op Instagram.
Wil je graag dat een bepaald onderwerp of item aan bod komt? Laat het me weten in een reactie of PM.

Liefs, Claudia

 

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als ABOUT, DO

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

vijf × 2 =