INSPIRE | JOUW HUIS WINTERPROOF

INSPIRE | JOUW HUIS WINTERPROOF

Ja ook ik ben toch heel stiekem om, steeds vaker denk ik aan hoe gezellig deze maanden zijn. Kaarsjes aan, lekker op de bank zitten met een deken en een filmpje, burgerlijk?! No way! Op en top wintertaferelen! Het is nog niet officieel winter maar als ik de weersvoorspellingen voor aankomend weekend hoor, komt het in de buurt. Ze hebben het woordje sneeuw al laten vallen!!  Dus we gaan ons huis ook eens winterproof maken, heel subtiel om het gewoon wat aangenamer en knusser te maken. Als je dan na een lange dag werken thuis komt, wil je het liefst niet meer weg!! Daar gaan we voor.. Hierbij 3 ‘winterproof’ ideetjes..

Koop wat mooie takken, groene dennentakken bijvoorbeeld. Maar ook andere takken met bessen of bloemen maken een huis gezellig. Zet ze in een mooie grote vaas, of zet meerdere vaasjes bij elkaar. Hou het wel subtiel, het hoeft geen lenteboeket te worden! We verlangen juist naar dat wintersfeertje..

Een klein beetje kerst, maar dan stylisch en verantwoord. ( vind ik dan ) Vandaag liep ik door de xenos omdat ik op de bus moest wachten.. en ik zag een te schattig boompje! Hij moest mee, thuis zette ik hem onder een stolp maar vond het nog te vroeg om hem te laten staan. Dus heb ik er wel even een foto van gemaakt voor jullie maar hij staat nu braaf in de kast te wachten. Met zulke subtiele kerstaccessoires kun je nu jouw huis ook al een winter sfeertje geven. Denk bijvoorbeeld aan leuke dennenappels, lichtsnoertjes of kerstballen die kunnen prima onder een stolp of op een leuke marmeren dienblad!

image20-e1447961677592

Van de week heb ik zelf zoals je misschien al hebt gelezen houtblokken gekocht voor onder mijn tvmeubel, zo niet kijk hier maar even. Dit geeft mijn huisje echt een gezellig sfeertje. Zelf heb ik niet eens een houtkachel maar ach?! Wat maakt dat uit. Als je deze wel hebt heb je vast al wel een opslag plek. Misschien een grote rieten mand, maar stapel ze gewoon eens op! Het is natuurlijk niet alleen handig om de houtblokken in je huis op te stapelen maar het staat ook nog eens super gezellig.

En wat ga jij doen om jouw huis winterproof te maken?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

elf − 9 =