INSPIRE | KERST IN STIJL

We beginnen dit jaar net wat eerder met de gezelligheid naar binnen te halen. Niet zo gek natuurlijk in deze wat “mindere” tijd. We kunnen niet op pad dus we gaan het thuis lekker feestelijk maken. Ook ik kon niet meer wachten, terwijl voor heen wachtte ik wel tot 2 weken voor de kerst en begon ik een keertje. Maar nee, ik was om.

Om eerst subtiel te beginnen zette ik een paar items in mijn interieur. Waaronder een prachtig gouden boompje. Dit boompje is lekker shiny en “onderhoudsvriendelijk” Zo breng je een heel klein beetje kerst naar binnen .. maar dan nog zonder de naalden! Ook hing ik in de hal een kersthanger. Dus bij binnenkomst krijg je een klein beetje het kerstsfeertje. Deze mooie hanger past bij mijn rustige hal, met andere gouden accenten. Deze hanger is ook leuk bijvoorbeeld aan de deur, aan de muur boven de bank of voor het raam.

Binnenkort haal ik ook een kerstboom, dit jaar geen ceder of een grote variant. Luuk (mijn kleine dreumes) trekt alles omver, en nee ik heb geen zin om de hele maand hem bij de boom weg te moeten halen. Daarom ga ik voor 2 kleine bomen, wel erg jammer! Want o m g wat heeft Sissy-boy weer mooie kerstballen en ornamenten.

Naast de kerststyling en boom is het natuurlijk ook leuk om straks je kersttafel mooi te dekken. Ik ging alvast een voorproefje doen ..

De basis van de tafel begint bij het servies. Trek je mooiste servies uit de kast! Ik koos voor mooie witte borden van Sissy-boy. met hierop gestapeld andere bordjes. Met kerst eet je vaak met meerdere gangen, dus zorg ervoor dat je alles hebt. Stapel diverse bordjes en schaaltjes, praktisch én het ziet er mooi uit. Ik stylde het af met mooie kerstornamenten .. Kijk nu die mooie pauw! Zo zie je dat deze niet altijd perse in de boom hoeven, maar ook kunnen dienen als tafeldecoratie. Ook mooie glazen kunnen niet ontbreken. Zet een waterglas en een wijnglas neer, en mix met kleur. Zo heb ik mijn roze wijnglazen weer uit de kast gehaald. Zo komt de kleur roze van het bordje ook weer terug. Je hoeft niet altijd alle kleuren vaak te herhalen, maar juist subtiel.

Servetten gebruik ik eigenlijk nooit, maar na het zien van deze mooie servetringen moest ik er wel aan geloven. Zijn het geen pareltjes?

Ik kan niet wachten om deze tafel met kerst weer opnieuw te maken! Hoe maak jij je huis kerstproof? Houd je het ook “simpel” maar classy of ga je he-le-maal los met glitter en kleur?

Boodschappenlijstje Sissy-boy (inclusief link)

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als INSPIRE

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

acht + 13 =