INSPIRE | IN DE RONDTE

INSPIRE | IN DE RONDTE

2018 is aangebroken. Dat betekent een nieuw jaar met nieuwe voornemens en nieuwe wensen. Niet alleen goede voornemens met betrekking tot onszelf, maar ook nieuwe woonwensen worden op een lijstje geschreven. Soms grote wensen en soms klein, soms dure en soms voor weinig geld. In deze blog laat ik je zien waarom je voor dit jaar een ronde eettafel aan je woonwensenlijstje moet toevoegen!

Steeds vaker kiezen we als alternatief voor de standaard rechthoekige eettafel voor een rond exemplaar. Dit zien we terugkomen in woonmagazines, op Instagram en op Pinterest. Waar het gemakkelijk is om een rechthoekige eettafel tegen de muur aan te schuiven, word je met een ronde eettafel geprikkeld om creatief met de ruimte om te gaan. Vaak laat een ronde eettafel de ruimte groter lijken, omdat er meer ‘lucht’ rondom de tafel is. De tafels zijn dus ook een lust voor het oog.

foto van @mrs.vandijk

Een ronde tafel is niet alleen mooi, maar ook praktisch. Iedereen kan makkelijk bij de spullen die op tafel staan, omdat iedereen even ver van het midden zit. Handig als je een spel speelt met je kids of met vrienden, maar ook ideaal wanneer de pannen met eten in het midden op tafel staan. Iedereen kan daar handig bij.

Ben je uitgegeten en wil je gezellig natafelen? Ook hier is een ronde eettafel geschikt voor. Wanneer je aan een ronde tafel zit, kun je elkaar makkelijk aankijken, waardoor je voor iedereen aandacht hebt. Ook kun je gemakkelijk meer stoelen aan een ronde eettafel aanschuiven, zeker met een poot in het midden. Om niet alleen de ruimte groter te laten lijken, maar ook een speels effect te creëren, kun je ervoor kiezen om verschillende soorten stoelen om de tafel te  schuiven. Een ronde eettafel is wat mij betreft dus een echte aanrader!

foto van @lisa_achterkamp
foto van @soohme
foto van @tintje_lichter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

14 − 9 =