INSPIRE | GEEL IN MIJN INTERIEUR

INSPIRE | GEEL IN MIJN INTERIEUR

De winter hebben we nu officieel afgesloten, het is lente! Voor veel mensen kon het niet vroeg genoeg beginnen. En eerlijk is eerlijk, ik ook niet! Naast dat de winter soms een beetje vervelend is, word je huis ook wat saai. Het licht is minder, de dagen zijn korter kortom boring!

Op een gegeven moment ben je toe aan kleur, licht en vrolijkheid. En dat is wat de lente met zich mee brengt. Een aantal weken terug begon stiekem dit al bij mij thuis. Ik ontving namelijk een super mooi plaid van Ookinhetpaars. Het prachtige kleed van Klippan is van 100% wol. Ik koos verrassend genoeg voor de gele variant. Waarom? Tuurlijk dacht ik allereerst aan zwart of grijs, maar stiekem vond ik kleur ook wel interessant. Dit om toch mijn interieur wat “spannender & verrassender” te maken. Zo geel it is!

Het leuke van dit plaid is dat deze precies in de koudste weken mij heerlijk warm heeft gehouden op de bank. Maar nu het lente is, past hij nóg beter in mijn interieur. De kleur geel komt namelijk terug in een aantal kussens op de bank en de loveseat. Maar ook zit er een gele kleur in het glas in lood, dit zorgt ervoor dat de kleur geel helemaal past in mijn interieur.

Het leuke van plaids vind ik dat ze zo veelzijdig zijn. Ze houden je warm tijdens de kou, maar kan ook een echte eyecatcher zijn voor je interieur.

Kijk eens wat het plaid doet in deze hal … de rest lekker fris wit waardoor het gele plaid werkelijk tot leven komt. Maar ook wanneer ik plaid over een stoel drapeer in de eetkamer is het echt een eyecatcher! Door zijn warme kleur past hij overal bij, nu ook bij mijn pas geverfde muur. Deze heeft de kleur “aubergine” van Histor. De combinatie van geel en paars mét gouden details heeft een wat chique uitstraling.

Maar leg ook eens een plaid over het bed voor een mooie warme look, of leg hem strak opgevouwen op een bankje .. Waar je ook een plaid neerlegt, hij zal overal een echte eye catcher zijn. Nu is mijn plaid van Klippan werkelijk een plaatje, vind je ook niet?

Paars en geel zouden echt onlangs een super no go hebben gehad in mijn interieur. Maar kijk zelf, het is toch prachtig! Het plaid is een “keeper”! 💛 Wil jij ook een “keeper” scoren? Kijk dan eens op de website van Ookinhetpaars of bekijk haar Instagram!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

vijf × 1 =