INSPIRE | FRIS EN RELAXED MET TREATMENTS

INSPIRE | FRIS EN RELAXED MET TREATMENTS

Een aantal weken geleden vertelde ik jullie over de verzorgingsproducten van TREATMENTS. Ik mocht maar liefst 4 weken lang een pakket ontvangen en hier heerlijk van genieten. Zo zou ik helemaal tot rust komen voor de drukke maand December. En wat heb ik er van genoten, elke week weer zo’n mooi pakket ontvangen en erg nieuwsgierig welke geur er nu in zou zitten. Naast deze heerlijke producten mocht ik ook een dagje naar de Wellness, geloof mij ik ben hier nog nooit geweest! Samen met mijn zus zijn we naar de Veluwse Bron geweest. De weg er naar toe, hoe dichterbij je komt waan je je zelf al helemaal in de natuur. Als je hier niet tot rust zou moeten komen, weet ik het ook niet! Aangekomen bij de wellness, ontvingen we de badjassen en slippers en waren we klaar om op tour te gaan. We hadden van te voren al een paar baden uitgezocht die we wilde uit proberen dus zo gezegd zo gedaan … Heerlijk genoten van deze verschillende baden, maar stiekem keken we uit naar de treatment die voor ons gepland stond in de middag. Een heerlijke massage en reiniging met sheabutter en een sheabutter scrub met de producten van Ceylon. Dit product heeft een heerlijke geur van shea noten, sandelhout en patchoeli, deze geuren zijn gecombineerd met fruitbloesem en jasmijn. Wat hebben wij hier van genoten, terug hiervan voelde we ons heerlijk zacht en ontspannen…

Nu ik alle vier de verschillende pakketten van TREATMENTS heb, heb ik ook een favoriet. En dat is waar ik de massage ook van heb gehad, Ceylon. Deze geur vind ik het lekkerst en past het best bij mij. Met de sheabutter smeer ik mij nu dagelijks in, het is tegen huidveroudering en droge huid. De andere pakketten die ik kreeg zijn, MAHAYANA, UYUNI & SHINSHIRO. Ik ga 1 pakket verloten onder de lezers. Hoe kun je mee doen: volg Tintje Lichter en TREATMENTS op Instagram en stuur mij een bericht waarom jij dit pakket verdiend! Op vrijdag 15 december maak ik de winnaar bekend.

Mijn favoriet!

Nu ben ik de afgelopen weken ook aan de slag gegaan om de badkamer een wat gezelligere look te geven. Met zulke fijne verzorgings producten hoort ook een fijne badkamer! In mijn vorige blog gaf ik al een maar tips om je badkamer netjes te maken.

Zelf ben ik wel een opruim type dus ik moest enkel aan de styling werken. Ik koos voor 2 mooie hammamdoeken, deze hangen aan de kapstok. Hammamdoeken stralen toch net wat meer uit dan een gewone handdoek. Ook kocht ik een nieuwe badmat, planten en andere accessoires. Met een paar kleine aanpassingen maak je van je eigen badkamer een wellness. Zeker met de fijne producten van TREATMENTS.

Dus wil jij net zo kunnen genieten en relaxd de decembermaand door? Houd dan mijn Instagram in de gaten en maak kans op een heerlijk pakket!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vijf + zestien =