Inspire | Flexa kleur 2019

Het is je vast niet ontgaan; de nieuwe trendkleur van 2019! Flexa’s kleurexperts voorspellen elk jaar de opkomende trend in kleuren. Waar wij vorig jaar verliefd werden op de kleur ‘heart wood’  kozen zij voor 2019 de warme kleur ‘spiced honey’. Deze gezellige amberkleurige tint brengt een warme en cozy sfeer in elke ruimte. Precies waar we in de herfst en winter zo naar verlangen.

@b_binnen

Spiced honey is veelzijdig te combineren. De neutrale tinten in die reeks vullen elkaar warm aan wanneer je van een ton sur ton pallet houd. Vooral in de slaapkamer zal dit een fijn pallet zijn omdat het dan een rustige uitstraling geeft. Ook in de badkamer zal dit een echte marakesh sfeer uitstralen. Kies voor goude of rosegoude accesoires om deze sfeer te optimaliseren. Met planten en natuurlijke materialen haal je de neutrale kleur nog meer naar boven.

Voor de kleurliefhebbers onder ons die niet bang zijn om te spelen met kleur,, zijn er talloze mogelijkheden om te combineren met deze rijke tint. Wat dacht je van steenrood en okergeel? Of gecombineerd met off white en zwart voor een elegante en sierlijke uitstraling? Spiced honey zou in deze strakke setting meteen een huiselijk sfeer weergeven.

@b_binnen

Ben je fan van de kleur maar heb je geen idee  in welke ruimte je het zou willen toepassen? Dan heeft Flexa een fijne app voor je bedacht. Met de Flexa app kan je namelijk al visualiseren voordat je de kleur hebt aangebracht op de muren. Je richt je smartphone op de ruimte waar je de kleur op wilt visualiseren, en de Flexa  app doet z’n werk. Super handig toch? Wanneer je niet van de grote gebaren in kleur bent, zou een tafeltje of kast in het spiced honey ook een wauw effect geven. Of doe eens gek en verf een cirkel achter je bank of bed. Of maak dots op een witte muur in de kinderkamer voor een speelse look. Je leest het; ik ben fan!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

twintig − 18 =