INSPIRE | BINNENKIJKEN IN EEN HUIS MET SCANDINAVISCH DESIGN

INSPIRE | BINNENKIJKEN IN EEN HUIS MET SCANDINAVISCH DESIGN

Daar is ‘ie dan: de eerste binnenkijker van 2019! We mogen deze maand binnenkijken bij Natascha. Wellicht kennen jullie haar prachtige Instagram-account al: @huisjevannatascha. Ze heeft een passie voor interieur en een zwak voor het Scandinavische design. In haar huis is dan ook veel wit en hout te vinden. Kijk je mee naar binnen bij Natascha thuis?

Wie ben je?
Mijn naam is Natascha. Het huis heb ik gekocht met mijn ex en woon daar nu alleen. Om in balans te blijven, sport ik twee keer per week. Baantjes zwemmen en bodypump. Ook probeer ik regelmatig op de fiets of lopend naar het werk te gaan. Verder ben ik een echte lekkerbek. Ik hou van lekker eten.
Waar woon je?
Het is een starterswoning in Amersfoort. De woning hebben wij destijds gekocht met de intentie om een opbouw te laten plaatsen. Hier is het helaas nooit van gekomen, omdat de relatie over ging.
hoe ziet jouw woning eruit?

Het huis heeft een andere indeling dan je gewend bent. Op de begane grond bevinden zich de slaapkamer, de kastenkamer, de badkamer, het wasmachinehok en de berging. Op de eerste etage zijn de woonkamer, de keuken en het toilet. De woning is klein, maar fijn!

Wat maakt het huis zo bijzonder?
Het huis heeft een klein tuintje, een patio, dat grenst aan een park. Omdat de woonkamer op de eerste etage ligt, heb je een heerlijk vrij uitzicht over het park.
Hoe zou jij jouw woonstijl omschrijven?

Ik hou van natuurlijke tinten en een rustige simpele basis. De basis is wit met hout. Ook de kleuren zwart, bruin en grijs komen steeds meer terug in mijn interieur. Kortom: rust. Misschien raar, maar ik hou niet van groen in huis. Niet alleen omdat ik geen groene vingers heb, maar de groene kleur maakt me onrustig.

Wat is jouw favoriete plek in huis?

Mijn favoriete plekje is mijn slaapkamer. Deze is nu helemaal naar mijn zin met de brickwall. Ik ben een echte slaapkop en haal met gemak 9 uur per nacht.

Wat zijn jouw woonwensen?

Klussen vind ik heerlijk. Ik draai mijn hand niet om voor het behangen van een wandje of iets dergelijks. Als ik een klusprojectje heb afgrond, zit de volgende alweer in mijn hoofd. Door te klussen maak ik mijn hoofd lekker leeg. Ik zou heel graag in mijn woonkamer een zwarte industriële wand/deur willen hebben. Maar ja, dit is best prijzig, dus nog even sparen.

Waar ga je graag woonwinkelen?
Het liefst koop ik low-budget. Met name omdat ik regelmatig mijn interieur verander. Ik hou van kringloopwinkels, maar ook winkels als Kwantum, Ikea en Jysk vind ik geweldig. Elk weekend ben ik wel even bij deze winkels te vinden. Het kriebelt toch altijd om dingen in mijn interieur te veranderen. En zit het in mijn hoofd, dan moet het ook nu. Herkenbaar?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

17 − een =