INSPIRE | BEACH LOOK IN DE SLAAPKAMER

De zomer … hét seizoen waar we met zijn allen naar uitkijken. De lange avonden, fleurige jurkjes en het verlangen naar de zee. We houden van de zomer! En om dit zomerse gevoel zolang mogelijk vast te blijven houden, kunnen we de zomer ook naar binnen halen. Ik deed dit in de slaapkamer … niets fijner om na een heerlijke zomeravond tot rust te komen in een fijne frisse en koele slaapkamer.

Als basis voor een Beach look in de slaapkamer gebruik je vooral lichte kleuren. leg op het bed een (wit) linnen dekbed. Dit slaapt niet alleen heel prettig in de zomer, maar is ook makkelijk te combineren met andere materialen en kleuren. Op het bed zijn kussens natuurlijk een must, niet dat je er perse allemaal gebruikt tijdens het slapen. Maar hé, het oog wil ook wat he! Dus zorg ervoor dat je het bed elke ochtend weer lekker opmaakt, zo is het elke avond weel fijn om het binnen in te stappen. Ik legde naast 4 hoofdkussens nog 4 andere kussens op het bed. Om dat Beach gevoel te creëren combineer ik natuurlijke kleuren als groen, beige & wit. Door de verschillende materialen breng je sfeer aan, in combinatie met het prachtige plaid is het af! In de zomer gebruik je niet vaak een dekbed, leg daarom een (dun) plaid op bed als eventueel extra dekentje.

Voor aan de muur hing ik het wandkleed met tropische print van HK Living op, maar je kunt ook een mooie fotolijst of poster ophangen. Wil je net dat beetje meer? Hang dan jouw strohoed op! En maak gebruik van tropische planten op de slaapkamer, denk aan cactussen of een bananenplant.

De kussens komen uit de collectie van Linen & More. Zijn ze geen plaatje? Jij kunt nu kans maken op deze gave set van kussens en plaid! Hoe? Volg Linen & More en Tintje Lichter op Instagram en deel de foto van de winactie. Tag 2 vrienden die ook zo’n toffe set zouden willen winnen. Zondag 25 augustus maak ik de winnaar bekend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

twee × twee =