INSPIRE | 5 lampen boven de eettafel

INSPIRE | 5 lampen boven de eettafel

Boven onze eettafel hangen vijf verschillende lampen van verschillende winkels. Het was een gepuzzel om er een geheel van te maken, maar ik vond het zó leuk om op zoek te gaan naar de juiste match! Zo leuk dat ik speciaal voor jullie aan de slag ben gegaan met 3 totaal andere stijlen.

Dit zijn mijn lampen! Het betonnen bulbje is van Kikkerland, de bronskleurige looplamp linksachter en het bronskleurige kapje rechtsvoor kochten we bij Karwei (uit de vtwonen-collectie), de grote betonnen lamp in het midden is van Dutchbone en het goudkleurige bulbje vond ik na een lange zoektocht ergens online (maar ik weet niet meer waar, sorry!).

Dit hoekje is niet alleen iets waar ik enorm blij mee ben in ons interieur, maar ook waar we heel veel complimenten over krijgen. Zo leuk! Oké, laten we beginnen met de drie alternatieven.

 

1. Back to nature
Ik vind al dat rotan zó leuk! Maar ik krijg het mijn huis niet in als het aan mijn vriend ligt, haha. Ik ben vooral fan van de collectie van HK Living. Strak, maar wel echt natuur.

Van links naar rechts: Ay Illuminate, HK Living, HK Living, HK Living, Dutchbone.

2. Stoer design
Misschien wel mijn favoriete en wat ook het beste in mijn huis zou passen: deze stoere, maar ook tijdloze Scandinavische stijl. Vooral die lamp van Normann Copenhagen… Het is dat hij buiten mijn budget viel, anders had er hier in huis één gehangen.

Van links naar rechts: Ferm Living, Normann Copenhagen, Housedoctor, Leitmotiv, Zuiver.

3. Welkom in Vietnam!
Vorig jaar zomer was ik drie weken in Vietnam en daar doet deze stijl me enorm aan denken. Vooral het idyllische kustplaatsje Hoi An hing vol met dit soort lampions. Zo leuk! Ik twijfelde nog of ik mijn backpack met deze mooie lampen vol zou stoppen en ze vervolgens hier in Nederland te verkopen (en oké dan, ook in mijn eigen huis op te hangen).

Van links naar rechts: Lampion.nl, HK Living, HK Living, Lampion.nl, HK Living.

Hopelijk heb ik je kunnen inspireren om niet één, maar gewoon vijf lampen boven je eettafel te hangen! Dan hoef je ook niet te kiezen. Handig toch?

Liefs, Sanne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vier × 1 =