I N S P I R E | OVERWINTERPLEKJE


Zelf had ik afgelopen zomer mijn tuintje vol staan met ( heel ) veel cactussen en vetplanten, in allerlei soorten en maten. Maarja nu het tijd is om de tuin “winterklaar” te maken moest ik mijn plantencollectie onderdak bieden… In eerste instantie dacht ik waar ga ik heen met al die potten?? Nu heb ik een verzameling gemaakt op mijn oude naaimachine kast. Deze staat op mijn logeerkamer dus een prima plekje! ( zie foto hierboven). Dus heb jij ook planten die je buiten hebt staan? Verzamel ze binnen op een leuke tafel, kast of nou weetje wat… laat je inspireren door deze collectie van mogelijkheden. Zo overleven ze iig de winter!!

ps | onderaan laat ik je nog een leuke trend zien.

1a944dab71553a8036364b816ec193ea

1f5431a0b867d7db6f99154db09c78b0

Processed with VSCOcam with c1 preset

fefba4cb1afb9b7b40a9f5393c182745

c9cd66ad2a1c84503079c2f8560a7a66

f111caddc2162fca7b5328c0ac8cc8cc

64c62ea769e87dd50e657aca441ce2f9

Wat nog een leuke trend is, is de plantenstandaard. Helemaal terug van weggeweest (zoals veel trends). Het merk ferm living heeft deze mooie standaard in de collectie. Zelf ga ik ook op zoek maar ik wil een echt retro modelletje ..

plantenstandaard

 

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als INSPIRE

5 reacties

 1. Hallo Tintje lichter.

  De laatste tijd kom ik regelmatig even een kijke nemen op je website. Het geeft me regelmatig leuke ideeën. Dit artikel ook weer, echt leuk zo’n ouderwetse planten standaard. Ik heb er ook nog wel een leuk plekje voor in huis.

  Ga vooral zo door! Ik hou je site in de gaten.

 2. Goed idee. Wij hebben zelf een heel klein balkonnetje. We hebben laatst mooie vrolijke tegels gelegd op het balkon. Ik moest het verder nog leuk aankleden. Maar dus nog niet gedaan. Omdat ik dus dacht waar laat ik die potten in de winter. Maar dit geeft me wel inspiratie. Dus mijn plan voor volgend voorjaar kan ik gaan maken. Dus ik zeg: Bedankt voor de tip!

 3. Beste Tieneke en Sanne,

  Bedankt voor de leuke reacties!! Super om te horen dat jullie mijn blog met enthousiasme lezen, daar wordt ik weer enthousiast van ;-)! Tot snel,

  Mirr / tintjelichter

 4. Leuke blog! Ik krijg al weer zin in het voorjaar zodat al mijn leuke plantjes weer naar buiten kunnen. Ik had ze allemaal naar mijn moeder verhuisd want die heeft een klein kasje in de tuin. Maar dit is veel leuker. En ik heb er eigenlijk best wel plek voor in huis. Ik heb allemaal kleine plantjes omdat mijn balkon dus niet zo groot is. Toch grappig dat je daar gewoon niet bij nadenkt dat je ze ook gewoon in huis kan zetten. Maar nu eerst weer op naar het voorjaar zodat ik weer lekker op mijn mini loungeset tussen mijn plantjes kan zitten en genieten van een kopje thee in de zon.

 5. Wat super leuk om te horen Rosaly!! Ik zou zeggen aan de slag 😉 .. nog even volhouden en dan hebben we weer voorjaar, ik kan ook niet wachten!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 × vier =