I N S P I R E | DENNEBOOM O DENNEBOOM

Ohhhh een klein beetje vroeg misschien om over kerst te praten maar ik schrok gewoon dat ik vorige week bij de intratuin al midden in de kerstshow liep. (Verschrikkelijk) begrijp me niet verkeerd hoor maar al die rode kerstmannetjes, foute kerstballen, knipperende lichtjes, zingende rendieren .. Ik heb er hélemaal niks mee ..

Het liefst zou ik de kerst overslaan .. Maargoed! Nu ik dan toch al werd herinnert aan dit feest heb ik nagedacht hoe ik het in mijn huis ga aanpakken dit jaar.

Ik heb al jaren niet een standaard boom qua inhang betreft. Maar nu wil ik ook een ander soort boom! En laat ik die nou al tijdens mijn bosbezoek gespot hebben. Een hele hoge en dunne dennenboom. ( of wat het dan ook was ) Heel minimalistisch .. Perfect! Bij de sissyboy heb ik de lampjes al gezien & verder bedenk ik nog wel wat. Zodra dan de tijd is om alles uit de kast te trekken voor kerst laat ik je uiteraard mijn “perfecte” boom zien . Voor mij dan!

kerstinspiratie waar ik nog tegen kan vind je in mijn pinterestcollage hieronder ..

image

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als INSPIRE

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vier × drie =