HAAL EEN TINTJE LICHTER IN HUIS

Haal de lente is huis met veel lichte tinten, dit was mijn uitgangspunt voor een nieuwe look! In het begin van de lente verlangen we allemaal weer naar frisse en lichte kleuren. Is ook niet zo gek, wanneer de donkere winter is geweest willen we weer wat anders.

Nu is mijn interieur al voorzien van veel lichte tinten, maar ook dit kon weer even ge├╝pdatet worden. Om te beginnen de look van de bank. Hier heb ik vaak veel kussens liggen, niet dat ik ze perse gebruik maar puur voor de ‘look’. Nu heb ik gekozen voor kussens in een beige tint, geen kleur? Nee, wanneer je eenheid en rust wilt ga voor een eenvoudig kleurenpallet. Je kunt wel spelen met verschillende tinten in een bepaalde kleur. Of zoals ik heb gedaan verschillende materialen bij elkaar. Het harige kussen in combinatie met een katoenen kussen met print geeft een leuke mix.

Haal ook je boeken er weer eens even bij, als je die hebt. Hoe leuk is het om ze in de kast als pronkstukken te laten stralen. Kies de boeken uit die een lichte kaft hebben en zet even de donkere boeken weg. Sorteer ze een beetje op grootte en tint. Dat zorgt voor een rustige uitstraling.

Wat ik ook deed zijn lichte bloemen in huis halen. Niets mooier dan een groot boeket met allemaal witte bloemen. Ik koos allemaal verschillende soorten bloemen, ook omdat ik gewoon niet kan kiezen tussen al dat moois. Vind je wil toch wat saai? Met lichte tinten als een roze, geel haal je ook wel het frisse lichte in huis.

Nog niet genoeg van het tintje lichter in huis halen? Loop dan eens al je textiel na. Textiel? ja, denk aan de thee/handdoeken, badlakens en het beddengoed. Koop ook deze weer even een wat frisse lichte tinten en je bent klaar voor een lichte lente!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

5 × 1 =