FEEL | NEEM EEN KIJKJE BIJ ROWENA THUIS

neem een kijkje bij rowena thuis

Hoe leuk is het om binnen te kijken bij iemand anders? Daarom heb ik afgelopen zondag op Instagram een oproep gedaan, hier vroeg ik wie er mee wilde doen aan een ‘interview’ voor mijn blog. Hier kreeg ik super leuke en enthousiaste reacties op. Waaronder van Rowena, zij laat als eerste haar prachtige huis zien. Ook beschrijft ze haar woonstijl en verteld wat haar meest favoriete meubelstuk is. Laat je inspireren door de prachtige foto’s en geniet van haar huis.

Waar staat jouw huis, en met wie woon je daar?

Ik woon in een jrn’90 rijtjeswoning in Breda met mijn man en 4 kinderen.

Hoe zou jij jouw woonstijl omschrijven?

Ons interieur is een zogenaamde “eclectische “mix. Het gaat van klassiek, landelijke items tot stoer industrieel. Wel heeft het totaalplaatje een Scandinavische uitstraling.

Screenshot_2016-01-05-13-12-06-1

Screenshot_2016-01-05-12-51-45-1

Wat is jouw favoriete plek, accessoire of meubel in huis?

Een echte favoriete plek heb ik niet, omdat ik geniet van het hele huis. Wel zitten we vaak aan de keukentafel, waar we gezamenlijk eten, spelletjes spelen, koffie drinken en de kinderen hun huiswerk maken. De brocante kuifkast in de woonkamer is mijn favo meubel. Deze kochten we ongeveer 9 jaar terug nieuw bij Goossens Wonen in roomwitte kleur. Afgelopen zomer verfde ik hem leemgroen en is het nog meer een eyecatcher geworden in het interieur. Qua accessoires wisselt het zovaak, daar heb ik niet echt favorieten in. Wel zijn mijn stolpen blijvertjes, daar kun je zoveel mee doen ;-).

Screenshot_2016-01-05-12-54-43-1-1

Screenshot_2016-01-05-12-49-09-1

Wat staat er op jouw wensenlijst? (qua verbouwen, verhuizen, nieuwe meubels, accessoires)

We wonen nu met 6 personen op een woonoppervlakte van 85m2, dus ooit willen we groter gaan wonen. Alleen willen we eigenlijk niet weg hier, we wonen op een ideale plek ten opzichte van de scholen-winkels-wegen. Een luxere badkamer en keuken zou ik wel graag willen.

Screenshot_2016-01-05-13-03-06-1-1-1

Ben jij elke dag met interieur bezig? Zo ja hoe?

Al van kinds af aan ben ik bezig met veranderen en inrichten van mijn kamer. Dat is tot op heden niet veranderd. Echt iedere week sta ik te schuiven of te verven, waardoor het interieur er steeds anders uitziet. Hier thuis worden ze er wel eens moe van hihi. Gelukkig laat mijn man mij mijn gang gaan en vindt hij bijna altijd alles mooi. Ook schrijf ik een eigen interieurblog en daarbij verkoop ik vintage artikelen in de webshop www.house-proud.nl.

Screenshot_2016-01-05-13-15-01-1

Screenshot_2016-01-04-14-51-44-1

Wat is jouw favoriete woonwinkel, hotspot, stad of restaurant ? En waarom?

Ik koop veel bij het kringloop en via marktplaats. Ook bij bijv. de Xenos/Action koop ik veel accessoires. Als je het goed weet te combineren ziet het er niet goedkoop uit. Omdat ik zo vaak wissel, vind ik het zonde veel geld uit te geven aan accessoires en met 4 kleine kids sneuvelt er ook vaak wat. Dat is uiteraard een stuk minder erg als het maar een paar euro gekost heeft.

Screenshot_2016-01-04-15-49-35-1-1

Wil je nog iets anders kwijt? Share!

In het aankomende januarinummer (19-01-2016 in de winkel) staat er een binnenkijker van ons in de VT Wonen. Hier was ik voor benaderd via IG, terwijl ik op dat moment daar pas 5 wkn actief was!! Heel erg leuken voor mij een droom die uitkomt.

Volg Rowena op Instagram!

instagram-logo-transparent-background_zps6befc220

2 reacties

  1. Bedankt voor het plaatsen en succes met je mooie blog! Ben benieuwd naar de volgende binnenkijkers.
    Liefs Rowena

  2. Hoi Rowena
    Leuk stuk in VT wonen. Leuk en betaalbaar is altijd een mooie combinatie. Met name als je het zo creatief als jij kan combineren. Zelf ben ik ook een vindingrijk fan. Ook bij de primark vind ik altijd leuke woonaccessoires. Ik blijf je volgen! Succes! X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

dertien + negen =