FEEL | PERSOONLIJK TINTJE IN MIJN INTERIEUR

persoonlijke items

fEEL | PERSOONLIJK TINTJE IN MIJN INTERIEUR

We kijken allemaal maar wat graag bij anderen binnen. Tv-programma’s als Eigen Huis en Tuin kennen al jaren een succesformule, maar ook interieurbladen spelen in op de behoefte die we hebben om binnen te kijken bij anderen. We doen graag inspiratie op, maar liever lezen we nog de verhalen achter alle verschillende interieurs: welk item is voor hen belangrijk, wat zouden ze nooit weggooien en welke objecten vertellen een verhaal. Zelf vind ik het enorm leuk om daarover te lezen, dus neem ik jullie mee op tour langs persoonlijke items in mijn interieur! Lees je mee?

Quotes

Ik ben gek op quotes in huis, maar het allerleukste vind ik de quotes op het letterbord en de lichtbox! Je kunt de quotes namelijk helemaal naar je eigen hand zetten en zo vaak veranderen als je maar wilt. Ik vind het leuk om quotes uit te kiezen die passen bij de tijd van het jaar of bij mijn gemoedstoestand. Momenteel heb ik een reminder voor mezelf op het letterbord: do more things that make you forget to check your phone.

quote letterbord

Boeddha

De boeddha is een erfstuk. Mijn neef nam deze eens mee van een verre reis als cadeau voor mijn opa. Jaren heeft de boeddha nog bij opa in huis gestaan, maar toen hij overleden was, mocht ik de boeddha meenemen naar huis. Nu kijk ik al weer een aantal jaar naar het mooie Boeddhabeeld en herinnert het me altijd nog aan mijn opa!

boeddha

Foto’s

Aan een smalle wand heb ik allemaal lijstjes opgehangen. In sommige lijstjes zitten kaartjes met leuke quotes, maar ik heb ook een aantal foto’s in de lijstjes gestopt. Zo denk ik nog eens terug aan het uitstapje naar de Hortus Botanicus of zie ik een van mijn dierbaren op de foto staan. Dat bezorgt mij altijd weer een glimlach en maakt mijn interieur heel persoonlijk!

fotolijstjes

Kaartjes

Onder het mom van echte post is leuker, hang ik kaartjes die ik met de post ontvang ook graag op! Het ophangbord dat boven mijn bureau hangt, is daar heel geschikt voor! Laatst ontving ik het leuke kaartje met de tekst ‘sprankel iedereen de tent uit!’ Die moest natuurlijk opgehangen worden en heeft een tijdje boven mijn bureau lopen shinen 😉

postkaart

Stadskaart

Een leuke manier om een persoonlijk tintje te geven aan je interieur is het toevoegen van een stadskaart! Ik heb een afdruk laten maken van Milaan, omdat ik daar vorig jaar op vakantie was met een vriendinnetje en we het zo leuk gehad hebben. Daar word ik dus graag aan herinnerd en daar zorgt deze stadskaart voor!

stadskaart Milaan

DIY

Het laatste dat echt een persoonlijk item is in mijn interieur, is de macramé plantenhanger die ik maakte tijdens een workshop. Ondertussen heb ik de smaak te pakken en heb ik al een aantal nieuwe plantenhangers geknoopt. Wat is dat leuk om te doen zeg! Extra leuk om op te hangen als je het zelf gemaakt hebt!

plantenhanger macramé

en jij?

Welk item in jouw huis geeft jouw interieur een persoonlijk tintje? Laat het weten via Instagram door je foto te delen en ons (@tintje_lichter en @karinstahome) te taggen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

drie × vijf =