FEEL | THUIS BIJ SARA THUIS

thuis bij sara

Vandaag gaan we een kijkje nemen bij Sara, zij woont in Hoevelaken en is happy mom van 2 kids, ze verteld wat haar woonwens is maar ook  waar ze  graag winkelt en opzoek gaat naar nieuwe woonitems!!

Waar staat jouw huis, en met wie woon je daar?

Ik woon in Hoevelaken, dorp nabij Amersfoort. Ik woon daar met mijn man Erik en onze 2 kinderen Bram (4 jaar) en Nienke (2 jaar).

Hoe zou jij jouw woonstijl omschrijven?

Vrolijk en gezellig. Veel hout, kussens, bloemen en accesoires.

Wat is jouw favoriete plek, accessoire of meubel in huis?

Ondanks dat ik wel een grotere eettafel zou willen hebben is de eettafel mijn favoriete plek. Hier brengen we vele uurtjes door met het gezin, familie en vrienden. Maar als ik alleen ben zit ik hier ook graag, er is 1 plekje waarvandaan ik alle ruimtes beneden kan spotten en rara wie daar altijd zit……

image1

image2-1

Wat staat er op jouw wensenlijst? (qua verbouwen, verhuizen, nieuwe meubels, accessoires)

Een nieuwe badkamer! Deze is nog van de oude bewoners en totaal niet mijn smaak. Maar er is niets kapot en alles functioneert nog dus erg zonde. En hij is vrij groot, 20m2 geen grap, dus als we de badkamer gaan verbouwen dan wordt dat een flinke klus. Even doorsparen nog.

image5-1

Ben jij elke dag met interieur bezig? Zo ja hoe?

Bijna wel. Ik kijk nauwelijks televisie, ik zit liever op de bank op pinterest of instagram inspiratie op te doen. En als ik aan het opruimen of schoonmaken ben zijn er altijd accessoires die verschoven worden, andere kaartjes aan de muur of een andere poster in de lijst. Ik vond het vroeger leuk om mijn kamer op te ruimen, te veranderen en te schuiven met spullen. Als ik op mijn eigen kamer klaar was (want hoe lang kan je bezig zijn op een kamer van 12m2) ging ik de kamers van mijn zusjes opruimen. Dit was echt een hobby van me. En nog steeds! Ik kan heel blij worden van ruimtes opruimen en ordenen, hele rare tic.

image3

image4

Wat is jouw favoriete woonwinkel, hotspot, stad of restaurant ? En waarom?

Ik woon valkbij Amersfoort en hier in de buurt zijn erg veel leuke woonwinkels zoals Loods5, Sissyboy, Ikea, Karwei, Dille en Kamille en de kringloop in Amersfoort en Hoevelaken. Die in Hoevelaken is mijn favoriet, kleinschalig maar ik loop altijd met iets naar buiten. En deze kringloop zit bij mij om de hoek dus erg verleidelijk om er geregeld binnen te lopen.

Wil je nog iets anders kwijt? Share!

Afgelopen voorjaar hebben we meegedaan met het programma VT wonen doe het zelf. Een gedeelte van onze tuin werd toen aangepakt, een heuse buitenkeuken kregen we! Door dit programma is mijn interesse voor interieur en alles eromheen groter geworden. Ik merk dat ik er erg vrolijk van word en veel energie van krijg. Vooral van kringloopvondsten die ik een tweede leven geef. Ik ben helemaal niet handig maar met een spuitbus en een kwast kom ik een heel eind.

image6

image7-1

Wil je Sara volgen op Instagram, dat kan!

instagram-logo-transparent-background_zps6befc220

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 + 19 =