FEEL | KLAAR VOOR DE FEESTDAGEN MET LUSH

FEEL | KLAAR VOOR DE FEESTDAGEN MET LUSH

Er gaat niets boven goede verzorging. Vooral met de koudere is het fijn om je huid wat extra aandacht te geven. Niet iedereen heeft de tijd om naar een salon of spa te gaan. Vooral met de drukke dagen voor Kerst. Met de producten van Lush kan je dat gevoel naar je eigen badkamer halen.

Al geruime tijd ben ik gek op de producten van Lush. Omdat ik een wat gevoeligere huid heb, ben ik altijd op zoek naar de juiste producten. Vaak zijn dit verzorgingsproducten op natuurlijke basis, zonder toevoegingen. Extra fijn is het dat de producten van Lush dierproefvrij, ethisch verantwoord, vegetarisch én met de hand gemaakt zijn!

Speciaal voor de feestdagen heb ik wat fijne producten van Lush voor jullie op een rijtje gezet. Tijd om je velletje eens extra te verwennen.

Een goede reiniging vind ik erg belangrijk, dat is de basis voor alles. Bûche de Noël is een reinigende en verwennende reiniger. Een mix van gemalen amandelen, cranberry, een scheutje brandy en verse rozijnen. Wat een geweldige combinatie voor dit seizoen. Het klinkt zo lekker, dat je het bijna op zou willen eten 🙂

Buche_de_Noel_reinigerhttps://nl.lush.com/products/cleansers/buche-de-noel

Met een beetje water masseer je het op je huid en wanneer je het afgespoeld hebt, heb je een heerlijke zachte én schone huid. Dankzij de cacaoboter (fair trade & biologisch) blijft je huid lekker gehydrateerd. Dat is extra fijn met de koude gure wind, maar ook wanneer je veel binnen werkt/ zit. De verwarming staat hoger, dus veel droge lucht.

Buche-Du-Noel-Herohttps://nl.lush.com/products/cleansers/buche-de-noel

De showergel snow fairy is een ware hit bij onze meiden. Niet alleen vanwege de kleur, maar ook vanwege de naam. Alle producten hebben de meest geweldige namen, hier is duidelijk over nagedacht. Maar ook de geur van de snow fairy, een knalroze showergel, alsof je in een grote kauwgomballenfabriek bent belandt. Hier kan je alleen maar blij van worden, zelfs wanneer je met beide verkeerde benen uit bed stapt haha.Snow_Fairy_showergelhttps://nl.lush.com/products/shower-gels-jellies/snow-fairy

Wat ook zo leuk is aan sommige producten van Lush, is dat je er, los van de geur en naam, ook creatief mee kan zijn. Klinkt gek hè? Dit kan bijvoorbeeld met Reindeer and Robin. De grappige en onverwachte combinatie van cola, Perzische limoen en zwarte peper is samengebracht in een kneedbaar product, welke je kan gebruiken als zeep of shampoo. En ik moet eerlijk zeggen dat ook ik het leuk vind. Er zijn al diverse creaties door de meiden en mij gemaakt voordat ze verdwenen voor een goede schrob en inzeepsessie. Lol in de badkamer!

heroes_christmas_2016_reindeer_robin_funhttps://nl.lush.com/products/christmas/reindeer-and-robin

Hebben jullie thuis een bad? Ja? Dan zijn de bath bombs van Lush een absolute must. Heb je geen bad? Dan heb je een geweldig cadeau voor die ene vriend/ vriendin die er wel een heeft.

Golden wonder, zelfs de bath bomb ziet er geweldig uit. Bijna zonde om hem in bad te doen. Maar eenmaal in bad, geweldig. Je waant je even niet thuis, in je badkamer, echt een genietmomentje, zoals ik dat altijd noem. Draai gerust de deur op slot, niet storen a.u.b..

Golden-Wonder-Herohttps://nl.lush.com/products/bath-bombs/golden-wonder

Ik krijg spontaan zin om een mini spa sessie in te lassen. Jullie ook? Neem gauw een kijkje op de site van Lush. Vol heerlijke en verantwoorde verwennerijen voor jezelf, of voor een ander.

Weet je nog niet wat je moet kopen voor de komende feestdagen voor onder de kerstboom? Bij Lush hebben ze ook hele leuke pakketten voor je samengesteld. Dat scheelt kiezen 🙂


https://nl.lush.com/products/christmas/12-days-christmas

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

drie × 3 =