FEEL | GOODNIGHT, EEN GOEDE NACHTRUST

FEEL | GOODNIGHT, EEN GOEDE NACHTRUST

Zelf heb ik er helemaal geen last van. Ik ga in mijn bed liggen en ik droom heerlijk weg. Maar niet iedereen heeft dit ‘geluk’ en komt vaak moeilijk tot rust na een drukke (werk)dag. Ik weet zeker dat, naast een goed matras en hoofdkussen, je slaapkamer je de juiste rust kan geven om lekker te kunnen slapen. Ik laat je de mooiste slaapkamers zien en hopelijk slaap je daardoor snel net zo goed als ik.

Onlangs heeft Kelly (@keeelly91) ook haar slaapkamer aangepakt voor een beter slaapcomfort. Daardoor kwam ik ook te weten dat, blijkt uit onderzoek, blauw de ideale slaapkamer kleur is. Deze zou namelijk het meest rustgevend zijn. Zo gezegd werd haar slaapkamer omgetoverd en ziet het resultaat er prachtig uit. Ik ben fan, wat jullie?

Slaapkamer van @keeelly91

Slaapkamer van @keeelly91

Naast dat de slaapkamer qua kleur een make over heeft gekregen heeft Kelly het ook rustig gehouden wat betreft accessoires. Zo wordt je bij binnenkomst niet overspoelt met veel verschillende prints en kleuren. Hou het rustig en maak bijvoorbeeld gebruik van een zogenaamd ”stil leven”.

Past blauw nu niet in je straatje, kijk dan eens naar de volgende slaapkamers. Fris wit in Scandinavische stijl maar door het gebruik van linnen beddengoed en vachtjes straalt het geheel naar mijn idee totale rust uit. Prachtig niet?! Heel uitnodigend om lekker lang in te blijven liggen zoals op een zondagmorgen, zzz…

Bron: Stylejuicer.com
Bron: Stylejuicer.com
Bron: vkvvisuals.com

Je kunt natuurlijk je slaapkamer fris wit maken, maar wat als hij zwart wordt? Ja, ik bedoel echt zwart. Zwart betekend donker en dit hebben veel mensen nodig om in slaap te komen. Je kunt er dus voor kiezen om (een deel van) de slaapkamermuren zwart te maken om zo je donkere kamer te creëren voor innerlijke rust. Een voorbeeld, waar ik persoonlijk erg fan van ben, is de slaapkamer van Sanne (@enstijl). And black it is! Door ook hier de details van de kamer donker te houden op de donkere muren blijft het een mooi geheel, want zeg nou zelf; die letters en het hoofdeind zijn toch geweldig?!

Slaapkamer van @enstijl

Slaapkamer van @enstijl

Slaapkamer van @enstijl

Ik krijg al kleine oogjes als ik naar deze mooie slaapkamers kijk, maar hoop natuurlijk dat ik jullie door deze blog ook beter kan laten slapen. Good luck and good night *

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

vier × 3 =