FEEL | GEZELLIG THUIS

FEEL | GEZELLIG THUIS

De dagen worden korter en de avonden worden langer.. Dit klinkt als een wijs gezegde, maar is natuurlijk gewoon een waarheid.
Eentje die echt bij deze tijd van het jaar hoort en je ontzettend gezellig kunt maken! Want een gezellig thuis tijdens lange avonden, dat wilt iedereen. 

Herfstgloed

Wanneer je naar buiten kijkt zie je het al, de mooie kleurpaletten geven precies weer wat knusheid en warmte is. 
Het roodbruine, gele blad wat oplicht door het herfstzonnetje. We zijn niet voor niets op mooie herfstdagen het liefst in het bos of buiten voor een heerlijke lange wandeling. Verplaatst die warmte naar binnen en de toon is gezet. Lekker knus op de bank met een glas thee of kop warme choco.

Warme tinten 

Door subtiel veranderingen binnen je interieur heb je in een handomdraai jouw gezellige thuis gecreëerd. Voeg warme, natuurlijke tinten toe in je huis. Zelf heb ik dit al jaren en voor ons geeft dit  rust en een fijn, harmonieus gevoel. Wissel je kussens op de bank voor trendkleuren van nu, zoals okergeel en roestbruin en combineer het met bijvoorbeeld pastelroze. 
Wat ik zelf altijd begin van het voor- en najaar doe is een ander kleed neerleggen, zo ook afgelopen september. Het ronde, jute kleed geeft meteen een andere sfeer in huis.

Fijnthuiszijn.nl

Dekentjes en plaids

Wij zijn hier thuis gek op dekentjes en plaids, ook hiermee kun je een warme sfeer creëren. Hang ze over de leuning van de bank of leg ze in een mooi stapeltje naast je bank. Zo zijn ze binnen handbereik wanneer je ze nodig hebt: stylish met praktisch combineren.
Wat ook heel sfeervol kan zijn is een lekker warm vachtje, eigenlijk kan dit niet gemist worden in een gezellig thuis. Zelf heb ik deze (nog) niet, omdat ik het een soort van eenheidsworst vind, maar soms zie ik plaatjes en denk dan; “ja, zo gezellig!!”. Dus wie weet ga ik dit seizoen toch overstag..

Alexandravrennes

Kaarsen 

Wat natuurlijk absoluut niet ontbreken mag tijdens de lange avonden zijn kaarsen. 
Niets anders dan dat – ok.. ok.. op 1 staat natuurlijk de open haard – brengt sfeer, warmte en gezelligheid in huis. Kaarsen met een geurtje maken het extra speciaal. Denk aan vanille of kaneel, echte geuren die bij deze tijd van het jaar horen!

_s.an__

Ik heb echt zin in aankomende tijd. Deze tijd van het jaar is altijd bijzonder en gezellig en hopelijk heb ik je wat inspiratie gegeven voor net dat beetje extra!

 X Sandra 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

11 + een =