FEEL | EEN TINTJE ORANJE


FEEL | EEN TINTJE ORANJE

Het is KONINGSDAG vandaag de dag om lekker te slenteren over de vele marktjes die er zijn of gezellig met je vrienden een drankje doen in de stad of een gaaf festival. Nu kun er natuurlijk niet onderuit dat je niet iets in het oranje aan of op hebt. Een gaaf shirt, haarbanden, pruiken, kronen er is van alles te koop om er helemaal top uit te zien op Koningsdag.

Nu leek het mij leuk om ook eens te kijken naar de kleur oranje maar dan in het interieur. Oranje is natuurlijk een gewaagde kleur maar voor 1 dag is het jaar kun je best even de moeite nemen om je te verdiepen in deze kleur.

Oranje is een warme, vrolijke kleur vol vitale energie die aanzet tot positief denken. Oranje zet bovendien aan tot creativiteit en een goed humeur. Wie wil dit nou niet? Ook werkt het stimulerend en verdrijft stress en depressie.

Zelf heb  ik bij de kringloop laatst iets in het oranje gekocht, ik zocht een onderzetter voor een plantje en kwam dit schoteltje tegen vond het wel eens een gewaagd kleurtje. Nu staat hij even prominent in de hal op deze koninklijke dag.

image
tintjelichter.nl

Op het gebied van accessoires is oranje nu even geen trendkleur maar er zijn wel degelijk mooie oranje spullen te koop. Neem deze klok van Zuiver, hij is gemaakt van beton. Dit in combinatie met de aluminium wijzers geeft deze klok een heel stoer uiterlijk! Is het geen feestje op naar te kijken? Je koopt hem hier. Verder gaat de kleur oranje ook erg goed met koper, dit neigt ook erg naar de kleur oranje en straalt luxe uit.

wehkamp.nl

Oranje op de bank? Dat kan! Leg verschillende kussens met diverse prints en kleuren maar met natuurlijk het meest oranje bij elkaar. Zorg ervoor dat de kleur oranje subtiel blijft dus ga geen 10 kussens in volledig oranje aanschaffen.. Een aantal mooie kussens vind je hier. Mix & Match!

Screenshot at apr. 26 17-07-51
wehkamp.nl

Liever iets extremers? Ga dan voor een oranje wand in jouw interieur. Er zijn natuurlijk veel verschillende tonen oranje .. kies de perfecte kleur uit die bij de rest van het interieur past. Om het oranje wat kracht bij te zetten is het leuk om ergens anders ook een tint oranje terug te laten komen. Doe dit bijvoorbeeld in een accessoire of een kastje die je in een oranje kleur verft. Ook hoef je niet perse de hele muur te verven, denk eens aan een mooie vorm of een strakke lambrisering in de kleur oranje.

myscandinavianhome.com
marieclairemaison.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

1 × 2 =