DO |INPAK TIPS VOOR DE SINT

Vorige week was het dan zover, toen heeft de goed heilig man en al z’n pieten weer voet aan wal gezet. In deze tijd zijn alle kinderen weer helemaal in de ban van cadeaus, lief zijn, zwarte piet, tekeningen maken en schoentjes zetten.. Nu zijn waarschijnlijk alle ouders ook heel erg druk maar dan met alle cadeaus kopen en inpakken!! En we kunnen best begrijpen dat je na een bezoek van verschillende speelgoedwinkels, warenhuizen helemaal geen zin hebt om dan ook nog eens de cadeaus tip top in te pakken. Snel komt er dan een vrolijk papiertje omheen met worteltjes, zwarte pietjes, paarden en klompjes maar het kan anno 2015 ook net even wat hipper. Vaak vieren we onder de volwassenen ook Sinterklaas dus kunnen we hoe dan ook niet met een vrolijk wortelpapiertje aankomen. Maar hoe pakken we het dan in, want voor een man doe je het weer anders dan voor een dame! Hieronder laat ik je wat inpaktips zien. Zo komen de cadeaus hip en trendy in de schoen terecht!

voor de kids

Pak de cadeau’s voor jouw kinderen op een originele manier in zoals in de vorm van een dier! Hoe leuk zullen ze het alleen al vinden hoe het eruit ziet, en ja ik weet  het.. binnen no time fladderen de scheuren papier rond in de woonkamer. Maar ach! Het zag er lig wel prachtig uit .. Hieronder heb ik een afbeelding met een muis, maar als je goed kijkt is het simpel te maken en kun je er natuurlijk elk dier van maken. Neem bijvoorbeeld een groen inpakpapier, knip kleine ronde oortjes en pootjes uit en plak dit op de plek waar het hoort. Teken er ogen op en voilà een kikker!

voor de man

Misschien is dit wel de moeilijkste., om voor een man cadeau’s leuk in te pakken. Eigenlijk denk ik dat een man zich er niet zo druk om maakt hoe het ingepakt is maar mocht je een gezellige dobbelavond hebben met familie., steel je wel de show met deze stoer ingepakte cadeau’s. Houd de kleuren grijs, blauw en bruin aan. Een krant is onder andere perfect geschikt om iets mee in te pakken, knip zoals hieronder een snorretje uit en klaar! Heb je nog een oude sjaal over met een ruitje? perfect om ook dat flesje aftershave mee in te pakken.

voor de vrouw

Ga voor de trend van nu, zwart wit en koper. Kies grafische prints voor het inpakpapier. Neem een touw wat ook in zwart wit is en knoop dit om de cadeau’s heen. Neem een vel koperpapier en knip hier rondjes uit, rijg deze als een slinger aan een touw en wikkel dit ook om de pakketjes. Dit geeft een heel trendy en chique look!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

zeventien − 6 =