DO | OUDE MEUBELS IN EEN NIEUW JASJE

DO | OUDE MEUBELS IN EEN NIEUW JASJE

Zit jij ook wel eens rond te kijken in je huis en denk je, wat zou ik toch eens kunnen veranderen? Je hebt zin in iets nieuws, maar even geen ruim budget?

Je hebt dan vast wel een oud meubelstuk staan zoals een stoel, dat oude tafeltje in de hoek van de kamer of misschien wel een lampenkap waarvan je denkt zal ik hem weg doen?
Doe eens gek, pak een kwast en klieder er lekker op los!

Zelf ben ik dol op de chalk paints van Annie-Sloan.
Prachtige kleuren, genoeg keuze dus voor ieder wat wils!
Ik ben dan ook graag in de weer met een verfkwast en hebben dan ook al veel in ons huis onder handen genomen. Dit verschilt bij ons van groot tot klein.

IMG_1168

Zo hebben wij o.a. onze dressoirkast en eettafel onder handen genomen.
Van donkerbruin hebben wij de meubels omgetoverd naar een mooie grijze tint wat nu perfect past in het totaal plaatje van ons huis. Met het resultaat zijn we dan ook nog steeds erg tevreden en dit deel ik ook graag met jullie op mijn @homenaoom account. Ook hebben wij een onwijs mooi kastje gekregen van mijn schoonouders met glazen deurtjes. Ook deze moest natuurlijk aan Annie Sloan geloven. Ik hou van ouderwetse schatten met een verhaal erachter en de glazen deuren maken het voor mij helemaal af. In deze kast hebben wij dan ook onze eigen “schatten” verzameld met oa schelpjes van Ameland die onze dochter deze zomer heeft gevonden, heerlijk!

IMG_5739

IMG_3201

Tips: Voor de de eettafel hebben wij de paris grey chalk paint gebruikt, dit is een lichtgrijze tint. Vervolgens hebben wij hier een french linnen over heen gedaan en een paar delen hiervan licht opgeschuurd. De french linnen heeft een mooie matte finish en dekt enorm goed. Voorbehandeling is daarom niet nodig!
Zo creëerden we toch meer de ouderwetse style die goed in ons interieur past.

IMG_5020

IMG_3199

Twijfel je? Gewoon doen! Het is zo leuk om oude meubels een nieuw jasje te geven.
Succes & ik ben onwijs benieuwd wat jullie onder handen gaan nemen!

Get exited and make (new) things!

Liefs, Naomi

1 reactie

  1. Ik vind het ook leuk om mijn oude meubels in een nieuw jasje te steken. Wanneer ik deze een andere kleur geef, heeft dit al een groot effect op de sfeer in mijn woning. Daarnaast ben ik ook altijd op zoek naar mooie antieke stukken die ik kan opknappen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

13 + twee =