DO | LENTEPOSTER PRINTABLES

DO | LENTEPOSTER PRINTABLES

Komende dagen gaat de temperatuur omhoog en kunnen we eindelijk genieten van de eerste echte lentedagen van het jaar! Eigenlijk heb ik het hele jaar door wel bloemen in huis staan, omdat die lekker wat kleur geven aan het huis. Maar ik wilde eens iets anders en dus ging ik op zoek naar leuke posters voor aan de muur met een lente sfeertje. Nu ben ik stiekem niet zo van de typische lentemotiefjes, dus die zoektocht had vrij weinig resultaat. Daarom ben ik zelf aan de slag gegaan en heb ik een aantal lenteposters gemaakt. Het leek me leuk om ze met jullie te delen.

poster 1

Download

poster 2

Download

poster 3

Download

poster 4

Download

 showrek poster

Download de poster, print deze uit en hang ‘m aan de muur. Je kunt ze natuurlijk ook kleiner afdrukken en een muur decoreren met allerlei verschillende formaten lijstjes. Of hang ze op een showrek met wat verse bloemen eromheen. Veel plezier ervan en geniet van de zonnige dagen!

Liefs, Angélica

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

achttien − 14 =