DO | HIP ONDERWEG

Tja, dat ik steeds meer ‘baby’ gerelateerde items ga schrijven is een feit. Mijn leven gaat veranderen, en ook mijn interieur. Er staat al een hele tijd een box in de eetkamer, een hobbelpaard én we hebben een babykamer van de walk in closet gemaakt. Het huis is baby Proof! Daar horen natuurlijk wel allemaal ‘stylisch’ verantwoorde items bij … dus ik heb bij alles gekeken of het bij het interieur aansluit.

Dat is erg belangrijk om te doen wil je de rust een beetje bewaren. Ik weet ook wel dat er straks rondslingerend speelgoed de in de kamer ligt. Maar als je de basis rustig houd, valt het iig iets mee. Naast thuis, wil ik ook dat ik buiten de deur mijn style behoud. Zo moest ik nog een luiertas. I know, bij het woord alleen al krijg je een depressief gevoel .. grote lompe tassen zijn in overvloed te krijgen geloof mij! Maar dat is dus precies wat ik niet wil!

De kinderwagen is mooi zwart, en wat is er dus nét niet te vinden? Juist, een zwarte luiertas. Nu had ik het ineens … Kennen jullie designer Nick Lankveld nog? Ik interviewde heb een tijd terug met zijn tassenlijn. Ik kwam dus bij Nick met de vraag “wil jij een tas voor mij ontwerpen”? En hij was erg enthousiast! En zo ging hij aan de slag …

Hij heeft allerlei tests gedaan met spullen die hij dacht dat een ‘mom to be’ zou gebruiken. Dit resulteerde in dat hij een tas ontwikkelde dat van alle gemakken is voorzien. De standaard tas van Nick heeft geen (harde) bodem, de luiertas dus wel! En wat voor 1. De bodem heeft tussenschotten met elastieken eromheen. Zo kan er een fles met voedingstorentje achter geschoven worden, speeltjes en schoonmaakdoekjes. In het midden is er voldoende ruimte voor luiers. Aan de zijkanten is er opbergruimte voor hydrofiele doeken, dekentje en reserve kleding. Door de grote van de tas, past er met gemak nog een verschoonmatje in en allerlei andere items die je mee wilt nemen. En als extra handigheidje heeft Nick er een keykoord ingemaakt. Ik heb er momenteel een speen aangemaakt (ook handig) maar zo heb ik nooit last van verloren sleutels of spenen in de tas …

Ik ben helemaal verliefd op deze hippe luiertas en best een beetje trots dat ik als enige met zo’n gave tas loop! Maar ben jij nu ook helemaal enthousiast? Neem dan contact op met Nick Lankveld via Instagram.

Handige opbergvakken met elastiek
Bodem met tussenschotten
Key (speen) koord aan de binnenzijde
Tas op de babykamer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

elf + 4 =