DO | HERFSTPOSTER PRINTABLES

herfstposters

mijn interieur

 

DO | HERFSTPOSTER PRINTABLES

De dagen worden korter, de temperatuur schommelt en de kaarsjes kunnen weer aan: de herfst doet langzaam haar intrede in ons land. Zelf ben ik groot fan van herfstkleuren en ik heb dan ook gauw enkele warme tinten aan ons interieur toegevoegd. In mijn vorige artikel had ik het al over het combineren van kleuren en hoe je een bepaalde print van een kussen, vloerkleed of poster kunt gebruiken om je interieur van kleur te voorzien. Daarom leek het me leuk om als vervolg op de lenteposters nu herfstposters te ontwerpen, waarin zo’n herfstige kleurencombinatie centraal staat. Zodat je ze misschien wel kunt gebruiken als uitgangspunt voor een nieuw palet. Hierbij liet ik me inspireren door abstracte vlakken.

 

poster 1    poster 2    poster 3

DOWNLOAD                                               DOWNLOAD                                               DOWNLOAD

 

Om de posters af te drukken, klik je op DOWNLOAD onder de poster en sla je de afbeelding op. Je kunt de posters zowel als drielui als afzonderlijk ophangen. En hoe leuk als het okergeel of lichtroze terugkomt in een kussen of een kaars! Succes met combineren en tag me gerust (@anglcaa) als je de posters hebt hangen, lijkt me super leuk!

Liefs, Angélica

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

2 + veertien =