DO | HAAL DE WARMTE IN HUIS MET KAARSEN

DO | HAAL DE WARMTE IN HUIS MET KAARSEN

Het beloofd een wat druiligere dag te worden … en dat op een zondag! Dan is toch niets fijner dan heerlijk binnen te blijven, toch? Nu de dagen donkerder zijn moeten we het binnen warmer zien te krijgen. Dit kun je door verschillende dingen doen, denk aan de juiste verlichting, raamdecoratie en accessoires. Over het laatste wil ik het even hebben in deze blog. En dan specifiek de kandelaar/theelicht. Want om het huis gezellig en warm te maken zijn kaarsen natuurlijk hulpmiddel nummer 1! Dus we gaan shoppen! Ik heb de 5 mooiste en knapste kandelaren en theelichten voor jou op een rij gezet. Dus pak de laptop, plof neer op de bank en shop till you drop!

Nummer 1

Goud en glas, de perfecte combinatie! Dit zie je terug in deze kandelaar. Het mooie van deze kandelaar is dat hij direct goed opvalt maar ook heel subtiel is. Dit komt door het glaswerk aan de bovenkant. Deze kun je optillen en zo een theelicht in de houder plaatsen. Zet deze neer op een plek waar het ruimte heeft, niet in een kast. Dan kan de warmte namelijk niet goed weg, het leuke van deze variant is dat je een theelicht kunt afwisselen met een stompkaars.

Je shopt deze kandelaar via Sissy-Boy en kost €11,99. Nummer 2

Naast theelichten en stompkaarsen heb je ook de dinerkaars. Deze staan vaak mooi op de eettafel of dressoir. Hiervoor heb je natuurlijk een mooie kandelaar nodig, wat dacht van deze? Deze prachtige kandelaren zijn van ‘K willen in huis. Door zijn minimalistische vormgeving past hij in elk interieur. Er zijn verschillende hoogtes verkrijgbaar. Leuk om deze te groeperen. Shop ze via hun site of in een van de winkels.

www.tintjelichter.nl

Nummer 3

Een kaars in een potje! Geurkaarsen zijn ook heerlijk in deze tijd van het jaar. Lekker thuiskomen en jouw favoriete geur door het huis … Heerlijk! Er zijn veel soorten en varianten. 1 van mijn favoriete geuren is de bergamot. Nu kwam ik deze tegen in een prachtige oranje/roze pot via h&m home. Is het geen plaatje?? Je shopt hem hier, en kost €19,99. Door de extra grote pot gaat hij langer mee.

www2.hm.com

Nummer 4

Een beetje gek maar wel leuk! Dat is deze aap kandelaar. Door 1 zo’n grappige kandelaar in je interieur te zetten maak je het wat spannender. Zet een diner kaars in deze kandelaar en de rest gaat vanzelf. Want deze kandelaar steelt de show! Deze shop je bij de kwantum voor maar €4,50!!!

www.kwantum.nl

Nummer 5

Tot slot weer in van mijn favorieten, hij is heel klein maar mag niet ontbreken in deze kaarsen top 5. Deze mini kandelaar geeft wellicht niet zoveel sfeer en warmte als de andere kandelaren. Maar wat deze wel doet is heel subtiel een lichtpuntje zijn. Ideaal voor een wat donkere plek in een kast. Dit is bij mij wel de plek waar hij heeft fijntjes nog een gezellig licht maakt. Deze kandelaar koop je wederom bij Sissy-boy en is er ook in het zilver voor maar €3,50.

www.tintjelichter.nl

Welke kandelaar of kaars is jouw favoriet?

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 × vijf =