DO | GA VOOR EEN ECHT CADEAU

Anno 2019 is er geen ontkomen meer aan .. alles gaat digitaal! Het liefst sturen we alles via de whatsapp. Maar eigenlijk mis ik soms het echte contact! En ik kan me niet voorstellen dat ik de enige ben .. In ieder geval Annouska is het met mij eens! Annouska heeft een super gave webshop genaamd Brievenkusje. Ook zij zegt ‘In ons digitale tijdperk zijn de contacten vooral via app, social media en mail. Wat is nou leuker dan een persoonlijk kaartje per post ontvangen? En al helemaal als er ook nog een tof cadeautje bij zit!’

Brievenkusje heeft bijzondere producten om te versturen naar een dierbaar persoon. Een mooi ingepakt cadeautje en een handgeschreven kaart met een persoonlijke boodschap; een doosje vol liefde! Het doel met Brievenkusje is om mensen happy maken met een fijn pakketje door de brievenbus. Of het nu voor jezelf is of een dierbare!

Annouska is 32 jaar en mama van Foss & Mans. Ze werkt naast het hebben van haar webshop als account- en projectmanager bij een internetbureau. Haar webshop is nu een jaar online en haar grote droom is wel op de shop uit te breiden. Dit met nog meer mooie producten en ze wil nóg meer mensen blij maken!

Het aanbod aan cadeautjes gaat van een bijtring tot een mooie armband. Haar eigen favoriet zijn de edelstenen. Dit omdat er een hele mooie betekenis zit achter iedere steen. Een prachtig gebaar om een dierbare cadeau te doen. De producten zijn met aandacht uitgekozen en van hoogwaardige (vaak duurzame) kwaliteit in Nederland vervaardigd. 

Ik vind het een ge-wel-dig initiatief! Zo kun je zomaar iemand blij maken met een leuk presentje én een persoonlijke boodschap. Laten we wat minder via de social media delen met elkaar en elkaar even echt aandacht geven. Ben je nieuwsgierig geworden? Neem dan een kijkje op haar site of Instagram!

 Website: www.brievenkusje.nl en Instagram

Annouska
Regenboog als cadeau
Baby/kinder speelgoed
Wandbordje
Edelsteen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

zes + zeventien =