DO | FOTO’S AAN DE MUUR

do | foto’s aan de muur

Iedereen heeft wel een stapel foto’s in de kast liggen, vakantiefoto’s, familiefoto’s of gewoon mooie interieurfoto’s.. Deze kun je braaf in een fotoalbum gaan plakken maar je zou er ook een grote collage van kunnen maken in je interieur! Door ze allemaal met tape op de muur te plakken kun je steeds weer veranderen van foto’s of posities. Neem bijvoorbeeld je werkkamer, heb je een creatief beroep en is het belangrijk dat je wordt geïnspireerd, maak dan een mooie collage van inspirerende foto’s en kaarten. Mix dit eventueel met materialen als veren, lapjes stof, wol, en kleurstalen! Het ziet er niet alleen heel gaaf uit, maar wedden dat je zo beter geïnspireerd raakt?!

Maar ook in de woonkamer kun je een muur kiezen waar je een foto collage op gaat maken. Voor het gemak kun je eerst alle foto’s en kaarten op de grond leggen en zo de juiste compositie bepalen. Pas als je tevreden bent, bevestig je alles aan de wand. Je kunt ook de foto’s combineren met foto’s in lijsten, wees er dan wel zeker van dat je dit een enige tijd wilt houden anders is het zonde van de gaten in de muur.

Ben je een echte liefhebber van mode en wil je elke dag weer een te gekke outfit dragen? Knip uit een fashion magazine alle mooie beelden uit waar je door geïnspireerd raakt. Ook zou je hier wederom foto’s kunnen gebruiken van verschillende stijlen die je aanspreken en deze kunnen combineren. Als tip, plak deze met washi tape op de muur zodat je met de trend mee kunt gaan, en makkelijk de foto’s weer kunt verwisselen!

Eigenlijk kun je een fotomuur in het gehele huis toepassen.Als je het wat groter aan durft te pakken kun je er voor kiezen om de gehele wand vol te plakken met foto’s. Maar houd je het liever wat kleiner, zorg dan tenminste voor verschillende formaten van foto’s zodat het niet een saai geheel wordt. Laat je nog inspireren door deze foto ideeën en ik ben benieuwd of jij vandaag aan de slag gaat met die stapel foto’s wat je in de kast hebt liggen!!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

10 + achttien =