DO | EEN SNELLE MUUR MAKE-OVER

Soms is het leuk een ruimte een andere sfeer te geven door de muren een andere kleur te verven. Maar een makeover kan ook op andere manieren. En zonder te klussen. Bijvoorbeeld door de wanddecoratie te veranderen.  

Onlangs kwam ik in contact met Osare – posters. Ze zagen in mijn posts mijn thuiswerkplek en daagden me uit om op een makkelijke manier snel een andere touch te geven aan deze ruimte. Natuurlijk ging ik die uitdaging aan J De muren heb ik nog niet zo lang geleden  voorzien van een zachtgroen tintje (Tranquil Dawn) en dat voelt nog steeds goed. Ik las in een blog van Osare dat groen bekend staat om een positieve invloed op het creatieve denkproces, dus alleen al dat is een reden om het nog even zo te houden.

Een nieuwe look geeft natuurlijk ook weer nieuwe energie en wie wil dat nou niet, dus aan de slag met die uitdaging. Ik scrolde door het grote aanbod posters en mijn oog viel in eerste instantie op een meerkleurige variant. Maar mijn huisgenoten waren minder enthousiast, dus zocht ik verder. En vond er een die me raakte. Subtiel en krachtig tegelijk en ergens ook wel passen bij het tijdsbeeld van nu waarin vrouwen elkaar meer steunen. Dus de W op de muur staat nu voor WOMAN!  Plantje erbij en de sfeer is compleet.

Drie foto’s:

Natuurlijk kan ik het niet laten en probeer ik nog even op welke plekken deze nieuwe aanwinst ook mooi zou shinen. Dus even later hangt de jongste dame in huis tussen twee stokjes en tegen een andere achtergrond. En zeg nou zelf: ook hier is ze een mooie eyecatcher.

Zo zie je maar weer dat een nieuwe look&feel direct een impuls geven aan je brein en dat je een muur in een handomdraai transformeert naar een ander sfeertje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

14 + vijftien =