DO | BORRELTIJD

Dat is nog eens een gezellige titel van een blog ofniet?! Ik ben me de laatste tijd erg van bewust dat er weinig meer buiten de deur wordt gedaan. Niet meer spontane etentjes of drankjes in de stad .. Ik mis het enorm, en jullie vast ook. Maar wat kunnen we hier aan doen? Precies, thuis aan de borrel. Een biertje en een wijntje pakken, en neerploffen op de bank is een optie .. maar we gaan het net even wat gezelliger aanpakken. Zodat jij straks ook gezellig je familie of vrienden kunt uitnodigen voor een drankje en hapje!

Sfeer, mooie materialen, sfeer! Dit zijn de 3 kenmerken die we gaan toepassen voor de borrel. Naast een goede wijn of een (speciaal) biertje is een hapje ook wel gezellig. Om deze hapjes goed en mooi uit te laten komen moeten deze een ondergrond hebben. Denk hierbij aan een mooie serveerplank. Zelf kocht ik een extra lange houten plank zodat ik hélemaal los kan gaan met allerlei lekkers. Komkommers, toastjes, kaasjes, worst, gesneden paprika, hummus enzovoort .. Deze mooie plank is van Sissy-boy en een echte eye catcher voor de borrel!

Naast de plank zijn schaaltjes en bakjes erg handig om hierin nootjes ect te doen. De houten bakjes zijn eens een keer wat anders dan porseleinen schaaltjes. Mix met verschillende materialen en kleuren! Leg ook wat mooie (droog)bloemen op de tafel .. hoe mooi staat dat!? En laat die cocktailprikkers maar in de lade liggen, en ga voor mooie prikkers! Kijk die schattig prikkers met egeltjes ..

Hoe ga jij borrelen dit weekend?

Houten schaaltjes in verschillende maten
Hippe cocktailprikkers
Droogbloemen maken het af ..
Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als DO

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

negentien − 16 =