DO | 6 LEUKE KERST DIY’S

DO | 6 LEUKE KERST DIY’S

Kerstmis staat voor de deur en niets is leuker om je eigen kerstknutsels te maken! Ga er lekker een middagje voor zitten en breng je huis helemaal in de kerstsferen. Ik geef je 6 leuke kerst DIY’s om mee aan de slag te gaan, lekker simpel maar wel heel erg leuk. 

Mini kerstkrans

Hoe cute zijn deze mini kerstkransjes op een cakeje of scone? Hier kun je natuurlijk ook je prachtige kersttaart mee versieren of ze gewoon door je huis hangen aan een lintje! Als je het echt helemaal af wilt maken, kun je er nog mini lampjes in hangen. Zo leuk!

Message board

Pak je oude scrable doos uit de kast en maak er wat leuks van! Het is een soort letter board maar dan een tikkeltje anders! Deze DIY kun je helemaal zelf vormgeven. In plaats van een ster kun je natuurlijk ook een kerstboom maken of een rendier. Het is maar net wat er in jouw interieur past!

Kerststerren

Is inpakpapier te standaard? Ga dan voor deze leuke cadeaudozen in de vorm van een ster! Je moet het eventjes doorhebben maar daarna ga je als een trein. Zo geef je iemand nog eens een uniek cadeau. Natuurlijk ook leuk om in het klein na te maken en voor het raam te hangen.

Kerst hanger

Met deze DIY hanger kun je natuurlijk alle kanten op. Vervang de sterretjes eventueel door kerstballen of varieer met witte en gouden sterren. Super leuk en je kunt hem zo groot of klein maken als je zelf wilt. Doordat je sterren gebruikt, kun je hem na de kerst ook nog laten hangen.

Houten sterren

Deze is super simpel en hiervoor hoef je alleen maar even het park in te wandelen. Verzamel wat stokken van ongeveer dezelfde lengte en maak ze aan elkaar. Het is ook super leuk om hier lichtjes door te doen. Dan heb je lichtgevende sterren voor je raam hangen!

kerstboom maar dan anders

Zo heb je net iets anders in huis dan die kerstboom waar alle naalden van uit vallen! Je kunt de takken zo vol hangen als dat je zelf wilt! Zelfs lampjes zou je erin vast kunnen maken.

Ik ben echt super enthousiast geworden om binnenkort aan de slag te gaan met al deze leuke kerst DIY’S! De kerstkransen zijn denk ik mijn favoriet uit het hele rijtje.

Liefs,
Eline

 

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als DO

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 + 17 =