DO | 3 KEER VARIËREN MET DE WRAP

DO | 3 KEER VARIËREN MET DE WRAP

Ik had gehoopt dat het inmiddels echt zomer was in Nederland maar helaas, terwijl ik deze blog schrijf hoor ik de regen kletteren tegen de ruit, typische hollandse zomer ofziets. Maargoed, dit mag de pret niet drukken en moeten we maar op een andere manier de zomer naar binnen halen. En vandaag gaan we dat doen op ons bord! Ik heb 3 heerlijke wrap recepten uitgezocht die snel en lekker zijn! Vooral op warme dagen heb je geen zin om uitgebreid te gaan koken en merk ik aan mijzelf dat ik ook minder trek heb, dan is zo’n heerlijk wrapje perfect!

Als eerste een groene variant, een heerlijke wrap met een spread van doperwten en munt.

Wat heb je hiervoor nodig |

Olijfolie, 50 gr feta, 20 blaadjes munt, 1/4 courgette, 1 grote wrap, 200 gram doperwten, peper & zout

Kook als eerste de doperwten in ongeveer 3 minuutjes, giet deze af en mix dit met de feta en munt tot een lekker smeuïg mengsel. Zet dit even weg, pak de courgette erbij en maak met een dunschiller hier dunne plakken van. Strooi er wat olijfolie, peper en zout over en grill ze even lekker aan beide kanten gaar. Smeer het doperwtenmengsel op de wrap en leg de plakken courgette erbovenop, rol de wrap op en smullen maar! Je kunt deze wrap ook lekker als hapje gebruiken, snij er dan kleinere stukjes van en serveer deze op een mooi bord.

theanswerisfood.com

Een verfrissende combi van ham en perzik! Deze wrap smaakt alleen al naar de zomer, de combinatie van het zoute vlees en het zoete van de perzik is heerlijk.

We hebben het volgende nodig voor deze wrap | wraps, perziken, serranoham, basilicum. Neem de perziken en snij deze in dunne schijfjes. Pak de plakken serranoham erbij en verdeel deze over de wrap, leg de schijfjes perzik en de fijn gehakte basilicum erop en rollen maar! Om ervoor te zorgen dat je wel tot een waardig gerecht komt is een frisse salade hierbij ideaal.Mix een lekkere salade eens met licht gebrande nootjes en ander zomers fruit.

theanswerisfood.com

My own! Deze wrap maakte in zelf deze week. Bij de AH verkopen ze een heerlijke spread van doperwten (ja ik ga voor de makkelijke weg). Deze smeerde ik over een volkoren wrap en belegde deze met vers gesneden carpaccio. Ik roosterde de pijnboompitjes en strooide deze net als de parmezaanse kaas over de wrap. De ijsbergsla was ik vergeten te halen maar is zeker een must! Een heerlijke wrap, als zeg ik het zelf.

image
tintjelichter.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

vijf + 4 =