FEEL | DE FIETS ALS WOONACCESSOIRE

FEEL | DE FIETS ALS WOONACCESSOIRE

Bij een fiets denk je niet direct dat je deze in de woonkamer zet, maar een fiets kan perfect worden gebruikt als een accessoire. Mischien moet ik je nog even overtuigen maar na het lezen van deze blog weet ik zeker dat de kans bestaat dat er een fiets in jouw huis komt te staan of te hangen ..

Ben je een fanatiek wielrenner of mountainbiker dan is het natuurlijk super gaaf als je jouw fiets showt in huis. Zet de fiets eens in de woonkamer, gewoon puur als object. Met een aantal bijpassende (stoere) accessoires zet je een heel mooi plaatje neer. Een andere optie is om een fiets op te hangen. Ga dan niet voor de fiets die je dagelijks gebruikt want dat is niet praktisch natuurlijk. Koop (zo nodig) een mooie oude fiets of een heel gaaf uniek exemplaar en bevestig dit bijvoorbeeld boven de bank, bed of boven het dressoir. Zorg ervoor dat je de ophanging netjes weg werkt. Om de fiets niet te beschadigen kun je vilten plakkertjes op de fiets plakken waar hij wordt opgehangen.

cocolapinedesign.com

Maak hem functioneel! Naast dat het een eyecatcher in huis kan zijn kun je de fiets ook voor andere dingen gebruiken terwijl hij hangt of staatt. Hang een herenfiets op de kop op aan het plafond, zo creer je een prima kapstok! Hang een aantal kledinghangers aan de stang en bagagedrager en voila! Zo heb je een originele en stoere kapstok. Naast deze handige optie kun je er ook een kast van maken, deze kun je eventueel zelf maken. Zorg dat je in het kastje een sleuf maakt waar je de fiets in kunt hangen. Deze optie zou je bijvoorbeeld in de hal kunnen doen zo kun je in de ochtend de sleutels uit het kastje én de fiets snel meepakken.

decoist.com
theberry.com

Om je nog wat inspiratie te geven heb ik een aantal mooie beelden geselecteerd. Hier kun je zien dat op verschillende manieren een fiets niet alleen maar een gewone fiets is .. De fiets is vanaf nu een super gaaf woon accessoire geworden, die bij veel verschillende interieur stylen past. Waar komt hij bij jou te hangen?

homedit.com
decor-demon.tumblr.com
bloglovin.com
sfgirlbybay.com
deathbyelocution.tumblr.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

negentien − 11 =