De blogbox van 2022, let’s celebrate!

Afgelopen december was het dan weer zover, ik mocht weer een mooie blogbox ontvangen. Uit ervaring zitten hier mooie items in die perfect bij je interieur of lifestyle passen. Zo ook dit jaar! Allereerst pakte ik de enorme bakplaat van Nedis® teppanyaki-bakplaat uit. Hij is maar liefst 90 cm lang en voorzien van een instelbare thermostaat. Met kerstavond kreeg ik mijn schoonfamilie op bezoek en kwam deze geweldige bakplaat wel heel erg geroepen! En nu uit ervaring zou ik deze plaat aanraden ipv zo’n set met van die kleine pannetjes. Het voordeel van zo’n plaat is ook dat je hem zo schoon hebt. Het opvangbakje onderaan de plaat vangt al grotendeels het vet op en met de HG vetweg is de plaat in een mum van tijd schoon.

De fijne schoonmaakmiddelen van HG zaten ook in de boogbox en kwamen dus ook als geroepen. Ook zat  er de HG oven, grill & barbecue in en de HG tegen nare luchtjes. Dus mocht je toch je outfit nog de volgende dag aan willen na een gourmetavondje? Dan is deze spray echt een uitkomst. Het werkt op basis van plantenextracten en is zonder drijfgas, wel zo fijn toch voor het milieu.

Deze handige schoonmaakmiddelen bewaar ik mooi voor het reinigen van de oven en straks in de zomer voor de barbeque!

Een bubbeltje hoort natuurlijk ook wel bij de feestdagen toch? Deze kon ik nu zelf maken met de SodaStream ! Zo maak je duurzaam heerlijke bruisende drankjes en bespaar je enorm veel plastic afval. Deze ART versie is uniek door het retro design. Het mag daarom dan ook best gezien worden in de keuken!

En voor de échte bubbels of een mooie fles wijn zat er ook wat moois bij, namelijk de mooie koeler van Bubalou365. Deze koeler is ook net als de SodaStream een eyecatcher voor op het aanrechtblad of op de tafel natuurlijk. Door het weerbestendige materiaal kun je ze ook prima buiten gebruiken.

We sluiten de box af met wel 1 van de beauty’s voor het interieur. Namelijk de zoutsteenlamp van Pure By Me . Ik ontving een mooie roze variant en staat prachtig in het lichte interieur. Hij is sinds dat ik hem heb elke dag wel aan. De lamp geeft een heel sfeervol licht en is zelfs goed voor je gezondheid. De lamp heeft een positieve invloed op het humeur, goed voor de donkere dagen toch? Daarnaast zuivert hij de lucht van allergenen, stof en vieze geurtjes. Ook neutraliseert hij de straling van telefoons, ook niet verkeerd ..

Ik ben er in ieder geval heel blij mee, en zeg eerlijk. Is het ook geen plaatje?

Sponsor @rvgpr

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

20 − twaalf =