D O | LAZY CREATIONS


Het beloofd een super mooie dag te worden, heerlijk om even te wandelen… Maar ben je nu in een creatieve bui? Dan heb ik hier 2 leuke DO’S  die niet al teveel tijd kosten zodat je daarna heerlijk met een kop thee op de bank kunt gaan zitten ;-).

Krijtverf is al even een must binnen de DIY. En omdat het toch herfst is, is de eerste do van boomstammetjes. Deze verf je aan de bovenkant met krijtverf, even laten drogen en klaar. Zo heb je bijvoorbeeld super leuke onderzetters, naambordjes of geef ze weg als cadeautje. Hoe easy? Je kunt de schijfjes boomstam kopen bij bijvoorbeeld de Intratuin. En voila! Je eerste do is klaar.

image

De 2e is voor de theeliefhebber, verzamel glazen potjes en stop hier lekkere verse thee in. Verf de deksel met een likje krijtverf en zet er het soort thee op. Ziet er leuk uit en zo kun je je favoriete thee snel vinden. Uiteraard kun je ook wat anders in de potjes bewaren!

Denk je het wandelen en het creatieve gedoe kunnen me gestolen worden, pak dan de auto of trein richting Amsterdam en bezoek de Local goods market. In de oude tramremise van De Hallen in Amsterdam komen ambachtelijke huisgemaakt & handgemaakte foods en non-foods bij elkaar. Een markt met leuke, jonge merken van Amsterdam en omstreken. Echt de moeite waard. localgoodsmarket.

Screenshot at okt. 10 20-10-10

Wat je ook gaat doen, ik hoop dat je een heerlijke zondag hebt!

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als DO

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

drie × 5 =